(P) Huse cu elastic pentru saltea

De Unica.ro, pe

O bună acoperire pentru saltele, este gama de lenjerii de pat, cu husă cu elastic pentru saltea. Astfel, salteaua va fi protejează de murdărie, uzura textilă, pierderea formei, oferind cele mai bune caracteristici igienice, un microclimat favorabil pentru corp, si mai mult decât atât, nu alunecă de pe pat. Magazinul online cumparamisim.ro oferă o gama de huse cu elastic pentru saltele, care sunt fixate în siguranță și care pot fi îndepărtate ușor pentru a fi spălate. La vânzare există modele diferite, caracterizate de următorii parametri: material natural 100%, etanșare la apă, densitate, finețe la atingere, prezența elasticului de susţinere pe cele patru colturi sau de jur împrejur. 

Huse cu elastic pentru saltea – Ofertă

Funcționalitatea și prețul husei sunt unele dintre cele mai avantajoase oferte. Despre oferta la cearșaf cu elastic tip husă pentru saltea se poate spune că se oferă la alegere un model la 59 lei sau doua modele la 99 lei. Scapă de problema lenjeriilor care alunecă de pe pat, și în același timp, protejează-ți salteaua cu o husă cu elastic pentru saltea. În ceea ce privește sezonul, poți cumpăra huse cu elastic pentru saltele de iarnă, vară și all-season. Mulți proprietari de saltele cu efect ortopedic, visează să prelungească viața acestui produs destul de scump. Și această problemă poate fi rezolvată destul de ușor, prin cumpărarea de lenjerii de par cu cearșaf tip husă cu elastic pentru saltea. Este important să știi criteriile de selecție de bază pentru a nu greși în alegere.  

De ce este nevoie de un cearșaf tip husă cu elastic pentru saltea 

Adesea, oamenii se plâng că atunci când își cumpără o saltea dintr-un magazin, asistentul de vânzări recomandă și achiziționarea unei huse pentru saltele sau a unei lenjerii de pat cu husă cu elastic pentru saltea. De fapt, aceasta nu se datorează atât dorinței de a crește profitul magazinului, ci datorită preocupării pentru cumpărător. Cearșaful tip husă cu elastic pentru saltea este un lucru practic și foarte util, care îndeplinește diverse funcții. De exemplu, este capabilă să protejeze salteaua de diferite tipuri de poluare, pentru a păstra curățenia patului. 

Caracteristici și tipuri de modele subțiri

Un astfel de produs este destinat în principal funcțiilor de protecție. Este prezentat în mai multe culori și modele care diferă unele de altele. Modele de lenjerii de pat cu huse cu elastic pentru saltele au grijă de durabilitatea saltelei. Schema de culori a modelelor de lenjerii de pat cu husă cu elastic pentru saltele este extrem de largă. Se iau în considerare gusturile și dorințele clienților, așa că magazinul online cumparamisim.ro a încercat să aleagă cele mai bune țesături în diferite culori. Pentru iubitorii de tonuri clasice și calme, se oferă lenjerii de culoare albă și nuanțe pale, de exemplu, crem, roz deschis, albastru deschis sau liliac. Dacă dorești să adăugi culori strălucitoare în interiorul dormitorului, acordă atenție nuanțelor bogate de roșu, albastru, galben sau violet. Cu siguranță poți alege husa potrivită pentru patul tău. Lenjeriile de pat versatile oferă o protecție suplimentară saltelei. Husa cu elastic este fixată în jurul perimetrului saltelei, folosind benzi elastice pe colțuri sau de jur împrejur.  

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!