(P) Explorează Delta Dunării în cel mai spectaculos anotimp!

De Unica.ro pe
Cea mai mare rezervație de câmpii umede și cel mai tânăr pământ european, Delta Dunării este locul perfect de vizitat în această primăvară, când vremea este prietenoasă, peisajele memorabile, iar vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți au acum reduceri de până la 45%!

Delta Dunării atrage în fiecare sezon mii de turiști străini dornici să descopere un ținut luxuriant, considerat cel mai bine păstrat secret al Europei, unde plimbarea cu lotca pe canalele mozaicate, pescuitul din barcă la apus sau drumețiile în pădurile de nisip sunt doar câteva dintre activitățile preferate ale vizitatorilor.

Vacanță lipovenească la Gulliver Delta Resort 4*

Profită de reducerile de până la 45% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și descoperă singura deltă din lume declarată Rezervație a Bisoferei UNESCO într-un sejur de 4 sau 5 zile la tarife de la 688 lei/persoană. Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

vacanta in Delta Dunarii

Dacă vrei să te relaxezi și să admiri sălbăticia locului, Gulliver Delta Resort 4* este locația perfectă pentru momente memorabile în familie. Poziționat idilic pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, hotelul dispune de o grădină luxuriantă cu hamace, o piscină generoasă, ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii. În plus, Murighiol este un excelent punct de plecare spre cele mai frumoase locuri din rezervație, pe care le poți descoperi în excursii opționale.

Plimbări cu barca, drumeții în natură și relaxare la plajă

Delta Dunării este unică în Europa din mai multe puncte de vedere, aici trăiesc specii rare de viețuitoare, dintre care și mamiferele nurca europeană și vidra euroasiatică  (întâlnite în puține locuri din lume), cea mai mare comunitate de pelicani comuni, ultimii cai sălbatici, cea mai mare suprafață de stufăriș de pe glob, iar lista superlativelor poate continua…

Observă păsările sălbatice ce fac din Delta Dunării locul cu cea mai bogată faună ornitologică, la o plimbare cu barca pe lacurile de smarald, fotografiază cele mai spectaculoase apusuri ce îmbracă rezervația în nuanțe dulci de portocaliu. Iar apoi, aventurează-te în drumeții la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală unde cresc liane grecești încolăcite de stejarii seculari.

Un sejur în Delta Dunării nu poate fi complet fără o excursie de relaxare la plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră compunând peisaje memorabile și o atmosferă de poveste, mai ales în preajma asfințitului.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend in Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Oferta Valabila pana la data de 15 februarie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească