(P) Descoperă Rusia, în lumina caldă a Nopților Albe

De Unica.ro pe
Rusia are un farmec inconfundabil, având orașe cosmopolite și pline de comori istorice și culturale, fiind mai nou în topul destinațiilor preferate de turiștii care vin să descopere Moscova și Sankt Petersburg în timpul Nopților Albe. Dacă și tu vrei să surprinzi amurgul care ține până în zorii zilei, atunci ești invitat într-un circuit de 8 zile de la Europa Travel, prilej excelent să vizitezi cele mai de seamă obiective turistice chiar și în miez de noapte ...

Circuitul Nopți Albe în Rusia, de la Europa Travel beneficiază acum de o reducere Early Booking de 250 euro, valabil pentru înscrieri până la 8 februarie 2019, în limita locurilor disponibile!

Colorata și tradiționala Moscova

Turul îți descoperă Moscova, capitala cu cei mai mulți milionari, un oraș desprins din basmele rusești cu cel mai semnificativ centru cultural, economic, politic și religios al țării, unde poți simți cel mai bine amprenta vremurilor trecute.

Simbolurile de seamă ale Moscovei sunt renumite în toată lumea: de la enigmaticul Kremlin ce domină Piața Roșie și care cuprinde ziduri fortificate, biserici, palate emblematice și turnuri de observație și până la Catedrala Sfântului Vasile, cu ale sale cupole în formă de bulb, colorate ca niște bomboane fructate … totul în Moscova te impresionează la prima vedere.

Turul panoramic al Moscovei îți descoperă și alte locuri deosebite ca Monumentul Puskin un tribut adus marelui poet Alexander Pușkin, Teatrul Balsoi, unde poți surprinde magia evenimentelor de muzică clasică și balet.

Vei bifa inclusiv metroul, unul dintre cele mai vechi din lume, considerat o adevărată capodoperă artistică, stațiile sale fiind pline de mozaicuri și picturi comandate în timpul lui Stalin care a dorit să demonstreze cu orice preț lumii întregi că el poate realiza lucrări de o frumusețe covârșitoare. Nu rata Galeriile Tretyakov, cel mai vizitat muzeu cu o impresionantă colecție de artă semnate de cei mai de seamă artiști ruși, și nu numai.

Minuni de bifat în excursii opționale

Europa Travel îți propune două excursii opțională. Descoperă Serghiev Posad, orașul ce găzduiește cea mai mare și importantă mănăstire rusească Lavra Sfânta Treime ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1993 datorită detaliilor arhitecturale specifice secolelor XV – XVIII. Dar și orașul Puskin cunoscut în toată lumea pentru Palatul Ecaterinei, unde se află Camera de Chihlimbar – considerată a opta minune a lumii.

circuit Nopti Albe in Rusia

Sankt Petersburg – Veneția Nordului

Perla vechiului Imperiu Țarist, Sankt Petersburg se află în topul destinațiilor de văzut într-o viață, iar motivele sunt multe. Centrul său cultural ascunde o seamă de palate imperiale, muzee de prestigiu și galerii de artă.

Sankt Petersburg este cunoscut pentru atmosfera clasică întreținută de numeroasele spectacole de balet, dar și pentru și misterioasele Nopți Albe din iunie când amurgurile sunt prelungite, datorită faptului că orașul se află aproape de Cercul Polar.

Împărțit într-o rețea complicată de canale, Sankt Petersburg  vine într-un contrast evident cu mult mai colorata Moscova, astfel că aici vei avea parte de momente memorabile în circuitul de la Europa Travel.

Plimbă-te pe celebrul bulevard Nevsky Prospekt unde vei admira cele 9 poduri basculante de peste râul Neva, iar apoi oprește-te la Palatul de Iarnă – acolo unde s-a format Imperiul Rus, fiind o bijuterie barocă cu interior în stil rococo. În plus, nu rata vizitarea celui mai mare și impresionant Muzeu de istorie și artă al Rusiei Ermitaj cu cele 2,7 mil. de exponate de o importanță mondială, incluzând aici artefacte din Egiptul Antic sau picturi semnate de marii artiști ca Rembrandt, Michelangelo, Monet, Leonardo DaVinci  sau Van Gogh.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Early Booking Circuit Nopti Albe in Rusia – tarif: 849 euro/persoana, 8 zile (3 nopti Moscova+4 nopti St. Petersburg) cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*-4*, transport avion, tururi de orase si transferuri cu autocar conform program, ghid local, asistenta turistica. *Reducerea EB 179 euro! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii