(P) Delta pentru toți – sejur cu all inclusive la tarife tentante!

De Unica.ro pe
Delta Dunării este una dintre destinațiile populare ale verii, unde îți poți găsi relaxarea la o plimbare cu barca pe lacurile mozaicate sau te poți aventura în drumeții în pădurile de nisip. Dacă nu ai încă planuri pentru vacanța de vară poți lua în calcul un sejur de 4 sau 5 zile, de la Gulliver Delta Resort 4* Murighiol!

Pachetele de vacanță Delta pentru Toți beneficiază acum de reduceri de până la 30% și includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București – la tarife de la 1103 lei/persoană (valabil pentru plecarea din 06.06).

Locația ideală pentru familiile cu copii!

Gulliver Delta Resort 4* are o poziție ideală pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol și a fost dezvoltat după modelul conacelor lipovenești. Relaxarea este asigurată în cadrul complexului, fie că alegi să citești în grădina cu hamace, la piscină sau la pescuit de pe pontoane.

Delta Dunării se mândrește cu cea mai mare comunitate de pelicani comuni din Europa și mai bine de jumătate din populația mondială de cormorani mici – transformând rezervația în locul cu cea mai bogată faună ornitologică. Admiră păsările sălbatice în sesiuni interesante de birdwatching, la o plimbare cu lotca pe lacuri ca Uzlina, Isăcel sau Isac, împrejmuite de stuf, papură, rogoz și sălcii cenușii.

Delta Dunarii

Locuri pe care trebuie să le descoperi în Delta Dunării!

O excursie la Letea este obligatorie pentru oricine ajunge în Delta Dunării. Cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, aflată aproape de comuna C.A.Rosetti, este renumită pentru caii sălbatici și lianele grecești ce ating lungimi de până la 25 de metri.

Delta Dunării este privită de multe ori ca pe o curiozitate. Printre fenomenele rare ce au loc în rezervație se numără „Lumânarea de Mare” – dacă înoți în apele de la Sfântu Gheorge, în nopțile calde și fără vânt, este foarte posibil să ieși din mare … fosforescent! Fenomenul este produs de organismul unicelular bioluminescent, Noctiluca Miliaris care trăiește în foarte puține locuri din lume, în special în zonele exotice. Așadar, nu rata micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră – Sfântu Gheorghe, mai ales dacă vrei să fii martorul unei „magii”.

La fel de populară este Sulina singura localitate din România ce deține port atât la Dunăre, cât și la Marea Neagră. Bate la pas fosta capitală a piraților și bucură-te de soare pe cea mai lată plajă sălbatică din țară.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Sejur Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Delta pentru Toti 4 zile – tarife de la 1103 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 1196 lei/persoana (plecari din 13.06; 20.06; 27.06; 04.07; 11.07).

*Delta pentru Toti 5 zile – tarife de la 1274 lei/persoana (plecarea din 30.06), si de la 1352 lei/persoana (plecarea din 28.07).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. *Reducerea de 30% este valabila pentru datele de plecare mentionate si se aplica si pentru pachetele Delta pentru Seniori. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.