(P) Delta Dunării, tablou pictat în culorile calde ale primăverii

De Unica.ro pe
Una dintre cele mai pitorești destinații de vacanță ale României, Delta Dunării este un monument desăvârșit al naturii în ceea ce privește biodiversitatea, fiind de altfel cea mai bine conservată deltă din Europa. Primăvara târzie este un moment excelent pentru a vizita aceste ținuturi, atunci când vegetația revine la viață, nuanțele de verde crud colorează întreaga rezervație, păsările migratoare se întorc din țările calde, iar tarifele la vacanțe sunt tot mai accesibile!

Profită de reducerile Last Minute de până la 40% și rezervă acum un sejur la Gulliver Delta Resort Murighiol 4!Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 826 lei/persoană, conform programului ales.

Vacanță în stil lipovenesc

Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol este o unitate de cazare ce păstrează încă din farmecul specific vechilor conace lipovenești prin elemente arhitecturale tradiționale, având o așezare ideală pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol.

Surprinde cel mai bine atmosfera lipovenească în grădina luxuriantă ce dispune de balansoare și răsfață-te cu un ceai la samovar și delicioasele prăjiturele piroshki. La fel de bine, poți pescui de pe ponton, să stai la soare la piscină sau să pornești în excursii opționale cu barca în descoperirea Deltei Dunării.

Delta Dunarii

Liniște și calm, în Delta Dunării

Flora specifică zonelor umede, formată din stuf, papură, pipirig, rogoz și salcie pitică, este completată și de specii superbe de flori. Admiră spectacolul colorat al naturii la care participă o mare varietate de specii de plante, de la nuferi albi și galbeni, iriși de baltă și lotuși, până la sânziene, garofițe și flori de siminoc. Această regiune de o frumusețe incomensurabilă este un paradis și pentru păsări, care se găsesc aici în peste 300 de specii, dintre care în jur de 130 sunt migratoare.

Parcul național Delta Dunării include multe rezervații naturale, câteva dintre cele mai cunoscute fiind Lacul Rotundu, Pădurea Letea, Sărăturile Murghiol sau Lacul Potcoava. Iar dacă tânjești la relaxare poți adăuga pe lista cu locuri de văzut și plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe.

Profită de această oportunitate pentru a porni în descoperirea lor, cu barca pe lacuri și canale, prin excursiile opționale puse la dispoziție de Gulliver Delta Resort Murighiol. În plus, pentru că lipsesc pescarii, zona este mult mai liniștită, iar canalele nu sunt aglomerate, pentru a te bucura așa cum trebuie de tot ce oferă Delta Dunării.

De Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Last Minute Sejur Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). *Reducerea EB este valabila pana la 31 martie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.