(P) Delta Dunării: drumeții în pădurile de nisip și sesiuni de observare a păsărilor

De Unica.ro pe
Ape mozaicate cu nuferi în plină floare și păduri de nisip indundate, maluri brodate de stuf și rogoz și numeroase specii de păsări ce îmbracă penajul nupțial... asta vei găsi în Delta Dunării în primele luni de primăvară. În plus, vremea este plăcută pentru lenevit la plajă, iar ofertele de vacanță de la Gulliver Delta Resort sunt tot mai tentante!

Reduceri la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți!

Profită de ultimele zile cu reduceri Early Booking de până la 40% și rezervă un sejur de primăvară Delta pentru Seniori sau Delta pentru toți, la Gulliver Delta Resort Murighiol 4✿! Pachetele de 4 sau 5 zile au tarife de la 826 lei/persoană, conform programului ales, și includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Gulliver Delta Resort 4 este o unitate de cazare amenajată în stil specific lipovenesc și poziționată fix pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Aceasta este locația preferată a familiilor cu copii și a seniorilor dornici de relaxare în inima naturii. În cadrul complexului găsești o grădină luxuriantă cu balansoare, un loc de joacă pentru copii, o piscină ideală pentru zilele calde de vară, dar și un ponton perfect pentru pescuit.

Delta superlativelor naturale

Delta Dunării este un magnet pentru iubitorii de natură, pescari sau turiști dornici de relaxare. Acesta este locul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob, singura delta declarată Rezervație a Biosferei UNESCO, casa celei mai mari colonii de pelicani comuni din Europa, și locul ce găzduiește unicele păduri de nisip din țară.

Activități memorabile în Delta Dunării

Aprilie și mai sunt cele mai bune luni din an pentru drumeții la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Cea mai veche rezervație din România cuprinde stejari seculari, frasini și plopi albi de care stau agățate liane grecești, și dune de nisip înalte chiar și de 10 metri, unde zburdă liniștiți sute de cai sălbatici.

Delta Dunarii primavara

Delta Dunării este perfectă pentru sesiuni de birdwatching în timpul primăverii. Acum poți surprinde cel mai spectaculos penaj și dansurile nupțiale ale păsărilor aflate în perioada de împerechere. Pelicani comuni și creți, egrete, stârci, lopătari, cormorani, lișițe sau rațe cu ciuf, sunt doar câteva dintre speciile de păsări pe care le poți surprinde la o plimbare cu barca pe lacurile Uzlina, Isac, Crișan sau Durnoliapca.

Este o adevărată aventură să mergi cu lotca pe canalele strâmte, cu salcii ce își împletesc coroana formând un mozaic de smarald uluitor. La apus, ținutul capătă o alură magică, malurile ca niște panglici delicate sunt pictate în nuanțe de violet, iar în lacurile ca oglinda se reflectă soarele ca o portocală uriașă.

Pentru relaxare poți alege Sulina și Sfântu Gheorghe, două dintre localitățile pitorești unde vei găsi cele mai frumoase plaje sălbatice ce se arcuiesc la locul de întâlnire dintre Marea Neagră și Dunăre.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking Sejur Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). *Reducerea EB este valabila pana la 31 martie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.