(P) Cosmeticele Blue Lily, o poveste românească despre frumusețe

De Unica.ro pe
E timpul să descoperiți o poveste românească despre frumusețe - pornind de la fascinația pentru ingredientele naturale, cosmeticele Blue Lily au fost create pentru a redefini îngrijirea pielii și a părului.

Produsele se adresează tuturor femeilor care doresc o experiență completă de îngrijire. Cosmeticele Blue Lily, pentru față și corp, au fost create pentru a oferi un moment de evadare din viața agitată și au un miros unic și delicat, de care oricine le încearcă se va îndrăgosti.

cosmetice Blue Lily

În cei 3 ani de la lansare, Blue Lily a câștigat un capital minunat de încredere. În ce constă rețeta succesului? Produse bine făcute, dragoste la prima testare, apoi povestea dusă mai departe cu bucurie a celor care le-au încercat.

Fabricate în România din ingrediente premium, și cel mai pur ulei de cocos organic, certificat ECOCERT, cosmeticele Blue Lily au o formulă profesională ce promite rezultate pe termen lung. Destinate unui stil de viață sănătos și modern, ele oferă o utilizare rapidă și facilă, astfel încât să avem mai mult timp pentru viața noastră.

Beneficiile uimitoare ale produselor cosmetice Blue Lily te vor convinge că trebuie să le încerci

Produsele de față Blue Lily se adresează tuturor tipurilor de ten, previn îmbătrânirea și descuamarea pielii, apariția petelor, ridurilor, acționând ca un sistem complex de protecție solară. Pe baza de ulei de cocos organic, unt de shea, uleiuri de macadamia şi ricin, alături de filtre organice, acestea lasă tenul îngrijit, mereu hidratat, catifelat și cu mai puține riduri. Se absorb imediat în piele.

BlueLily produse cosmetice romanesti pentru corp

Produsele de corp Blue Lily conțin ulei cocos organic, unt de shea și de cacao, uleiuri de măsline și avocado și sunt bogate în tocoferoli, antioxidanți puternici și vitaminele A și E. Contribuie la hidratarea, regenerarea și prevenirea îmbătrânirii pielii, se absorb perfect şi hrănesc pielea fără să lase senzația că ar fi uleioasă.

BlueLily produse cosmetice romanesti pentru par

Părul vorbește despre noi, precum şi noi vorbim prin el și le transmitem celor din jur starea noastră de bine. Produsele de păr Blue Lily au o formulă foarte apreciată de specialiști: ulei de cocos organic, cheratină bio și ulei de macadamia, care reglează funcţionarea optimă a scalpului, oferă hidratare și strălucire intensă, hrănind părul în profunzime. Acesta va deveni puternic, sănătos și strălucitor.

Mai avem o veste bună pentru tine: produsele nu sunt testate pe animale.

Nu rămâne decât să le încerci! Descoperă gama completă pe www.bluelily.ro

Transportul este gratuit!