(P) Cocktail de frumusețe cu acid hialuronic și vitamine pentru tenul tău

De unica pe

Pielea poate trăda vârsta reală a unei persoane, indiferent de calitatea machiajului folosit sau de alte trucuri folosite. Tu cum ai grijă de pielea ta? 

În afară de ritualul zilnic de curățare și hidratare, ce implică folosirea unui demachiant și a unei creme de față, aplicarea de protecție solară și poate ocazional de măști ai grijă să bei suficientă apă, să mănânci sănătos, să dormi minim 7 – 8 ore pe noapte, să nu fumezi sau să te expui la stres și poluare? 

Din păcate, majoritatea dintre noi nu respectă nici măcar 10% din sfaturile date de medicii dermatologi, așadar nu e de mirare că imediat după vârsta de 20 de ani, mulți se confruntă cu ten deshidratat, cu acnee, cu linii fine, cu ten fără vitalitate șamd. 

Dacă te gândești că o cremă bună face minuni, mai gândește-te! Orice cremă, indiferent de preț, nu poate să penetreze în profunzime pielea, așadar nu poate produce minunile pe care le aștepți. Ce poți face pentru a ține și a da timpul în loc, indiferent de vârstă? Fă cunoștință cu mezoterapia

Ce este mezoterapia? 

Extrem de cunoscută și utilizată la nivel mondial, mezoterapia este insuficient promovată în România și nu se bucură de același succes ca alte proceduri, care nu dau nici pe departe aceleași rezultate. 

Mezoterapia este un tratament facial și corporal cu multiple beneficii, folosit cu succes pentru ameliorarea și rezolvarea mai multor probleme ale pielii, precum: ten deshidratat, linii fine de expresie, celulită, bărbie dublă, vergeturi sau chiar căderea părului.

Chiar dacă mezoterapia este o tehnică nechirurgicală și minim invazivă, aceasta rămâne, totuși, o procedură care nu poate fi efectuată acasă, ci doar de către un medic plastician sau dermatolog, într-o clinică specializată. Implică o serie de mici injecții în stratul de mijloc al pielii, fapt ce stimulează producția de colagen. Acest lucru face ca mecanismele naturale ale corpului să se activeze și să lupte împotriva îmbătrânirii pielii și a celorlalte semne care însoțesc fenomenul.

Este cunoscut faptul că nivelul de colagen din piele scade odată cu înaintarea în vârstă, iar procesul continuă din ce în ce mai rapid pe măsură ce îmbătrânești. Însă, spre deosebire de alte tratamente faciale cu limită de vârstă, mezoterapia nu se adresează doar persoanelor trecute de 30 de ani, ci chiar și celor abia trecute de 20 de ani, pentru că este un tratament eficient și sigur, care are și un rol important de prevenție. 

Rezultatele se văd aproape imediat: pielea va arăta mult mai luminoasă, mai sănătoasă și mai întinsă după primele ședințe. În funcție de nevoile tenului și de zona care trebuie tratată, o ședință de mezoterapie poate să dureze în jur de 45 de minute, iar numărul de tratamente poate varia de la o persoană la altă, în funcție de necesități. De obicei, sunt indicate 5-6 ședințe, la un interval de 7 zile distanță, pentru o schimbare radicală în mai bine, de la interior spre exterior. 

Ce sunt cocktail-urile de frumusețe pentru piele?

Cocktailurile folosite pentru mezoterapie au în compoziție până la 50 de ingrediente cu rol de hrănire și reparare a tenului. În funcție de nevoile tenului tratat, pot să aibă la bază ingrediente care reduc pigmentarea, petele sau diferențele de culoare de la nivelul tenului. 

De exemplu, Viscoderm Skinco este un cocktail cu o formulă special dezvoltată pentru hidratarea intensă a pielii, conținând acid hialuronic, vitamine, minerale, antioxidanți, coenzime și aminoacizi. După infuzarea sa în piele prin mezoterapie, Viscoderm Skinco crește vizibil strălucirea și elasticitatea pielii, având un efect puternic de rejuvenare facială. Practic, vei arăta mai tânăr, mai odihnit, fără ca trăsăturile tale să se modifice în vreun fel. 

Pentru persoanele mature, care au nevoie de o hidratare puternică și de netezirea liniilor fine și a ridurilor, acidul hialuronic Juvederm Volite a fost conceput ca și soluție folosită și în cazul mezoterapiei, cu efect de rejuvenare facială printr-o metodă naturală ce afectează morfologia feței. 

Juvederm Volite hidratează în profunzime pielea, iar aceasta se repară din interior spre exterior, pentru un efect uimitor, 100% natural. În plus, acidul hialuronic va atenua semnele, cicatricile lăsate de acnee, cearcănele și pungile de sub ochi. 

În afară de cocktailurile folosite, tehnica prin care se execută procedura este la fel de importantă precum soluțiile injectate. Mezoterapia nu ar trebui, de asemenea, să implice niciun fel de durere. De exemplu, la clinica SKiN MedSpa, pentru a minimaliza chiar și cel mai mic disconfort, medicul specialist va folosi o cremă anestezică.

În concluzie, mezoterapia este un tratament excelent pentru cei care doresc să întinerească, să își recapete fermitatea și elasticitatea pielii și chiar care vor să slăbească în anumite zone ale corpului. Procedura de injectare directă utilizată în mezoterapie selectează, cu foarte mare precizie, zona exactă care trebuie tratată, fapt ce îi asigură eficiența. 

Așa că, dacă vrei să te bucuri de avantajele unui tratament facial profesional care să dea rezultate, dacă vrei să devii o versiune mai frumoasă, mai relaxată și mai încrezătoare a ta, poți apela cu încredere la clinica SKiN MedSpa. Toți clienții clinicii bucureștene beneficiază de o evaluare facială și/sau corporală gratuită și un plan de tratament personalizat nevoilor, obiectivelor și bugetului personal. Sună la 0729 740 704 și programează-te acum!