Adrian Despot, despre începuturile carierei: „Am fost la pământ, zob”

De pe 05 aprilie 2018
Adrian Despot (41 de ani) este prezent pe scena muzicală încă din adolescență. De curând, el a vorbit despre începuturile carierei sale și momentele dificile prin care a trecut după ce a devenit cunoscut.

Eu mi-am început cariera înainte de a apuca să-mi doresc să încep o carieră. În sensul că eram un copil care cânta la chitară la el în cameră. Maică-mea mi-a zis: <>. M-am dus, am luat preselecția, după care a urmat prima zi de filmări, s-a difuzat emisiunea în decembrie, a doua zi eram persoană publică”, a declarant Adi Despot pentru Adevărul.

El susține că niciodată nu și-a dorit să devină cunoscut.

Citește și: Cum arată soția lui Adrian Despot

Eu voiam să îmi fac o trupă, dar nu mi-am droit niciodată să-mi fac o trupă să fim cunoscuți, să rupem gura târgului. Voiam să-mi fac să stau cu alți trei băieți să cântăm într-o cameră, să ne facem mendrele”, a continuat el.

Despot povestește cum i-a schimbat viața postura de vedetă și că această schimbare nu a fost una bună pe moment.

Ei, și postura asta de persoană publică m-a dat total peste cap pentru că în ’94 aveam 18 ani și nu eram deloc pregătit pentru asta și nici nu mi-o doream. A doua zi toată lumea avea o părere despre mine, toată lumea mă arăta cu degetul pe scenă, aveam concerte cu 40.000-60.000 de oameni. A fost un fenomen în masă „Școala vedetelor” și eu nu înțelegeam ce se întâmplă, de ce sunt oamenii ăia acolo, ce vor de la mine, eu mă urcam pe scenă, făceam playback pe „Cotton Eye Joe” și oamenii țipau, demenți, și eu eram ceva de genul „Ce aveți? Ce-i cu voi?”, își amintește Despot.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, despre Adi Despot: ”Vreau sa tac si îmi este foarte greu. Adi Despot te respect! Esti mare!”

Tot atunci, artistul a suferit din punct de vedere emoțional și mental.

A fost o perioadă foarte nasoală din punct de vedere mental și emoțional. Am fost la pământ, zob, ani de zile. M-am îngrășat, îmi lăsam părul pe față să nu mă vadă nimeni. Mi-a luat ani de zile, zeci de ani de zile, în care eu, Adrian Despot, a trebuit să învăț să-l accept pe Adrian Despot persoana publică care, pe lângă faptul că era un sociopat de felul lui, avea o timiditate din asta extremă”, a încheiat Adi Despot.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"