10 fraze pe care să nu le spui niciodată bărbatului pe care îl iubești

Unele cuvinte dor mai tare ca o lovitură peste față. Pentru a avea o relație fericită și sănătoasă vezi ce fraze nu ar trebui să le spui niciodată bărbatului pe care îl iubești.

Nu-ți compara partenerul de viață cu fostul, cu frații tăi, cu prietenii tăi, cu tatăl tău etc. Aceste comparații scad încrederea în sine a lui și șubrezesc relația.

  • Mereu faci asta

Cuvântul mereu trebuie evitat. Îl va face pe partenerul tău defensiv și va stârni o ceartă.

  • Tu nu mă înțelegi

Poate așa este cazul, dar trebuie să îi dai șansa să încerce. Tot ce trebuie să faci este să fii onestă și să ai puțină răbdare.

  • Lasă-mă în pace

Poate, în cadrul unui schimb de argumente vrei să iei o pauză, dar nu folosi aceste cuvinte. Mai bine spui că vrei o pauză de 15 minute, așază-te și respiră.

  • Treci peste

Când partenerul tău de viață se plânge de ceva, nu e cel mai potrivit lucru pe care poți să-l spui. Banalizarea emoțiilor cuiva arată lipsă de empatie.

  • Poate ar trebui să ne despărțim

Această frază suna a amenințare și poate aduce stres și anxietate. Indiferent dacă te gândești la despărțire sau divorț, poate ar trebui să vedeți întâi un terapeut.

  • Ești enervant când faci asta

Trebuie să știi că partenerul tău o să facă multe lucruri de-a lungul timpului care nu o să-ți fie pe plac. Tonul e foarte important când se aduc în discuție astfel de subiecte.

  • Nu ești bun la pat

Un subiect atât de sensibil trebuie tratat cu mânuși. O astfel de problemă se tratează cu discuții calme, nu cu acuzații. Comunicarea e cheia.

  • Eu n-aș face așa

Poate ai avea o abordare diferită în locul lui, dar una e să dai un sfat și alta e să spui că este greșită abordarea lui.

  • Nici nu știu de ce mai stau cu tine

Poate, la nervi să spui acest lucru, dar evită aceste cuvinte. Vei regreta această frază care lasă răni adânci. Mai bine te calmezi și apoi discuți cu răbdare despre tot ce te enervează.

Sursa foto 123rf

Citește și Felul în care vă țineti de mână arată ce fel de relație aveți

Citește și De ce nu ar trebui să începi o relație acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: