Felul în care vă țineti de mână arată ce fel de relație aveți

Nu-i de mirare că The Beatles au scris un cântec despre ținutul mâinilor. Un gest atât de simplu poate spune multe despre relația dintre doi îndrăgostiți.

Nu toate relațiile sunt la fel și cele mai mici gesturi pot trăda tensiunile din cadrul partenerilor. Alege poza care se apropie cel mai mult de felul în care va țineți de mână când mergeți împreună pe stradă și citește interpretarea mai jos.

felul-in-care-va-tineti-de-mana

  • Ai ales imaginea 1. Vă întrepătrundeți degetele atunci când vă țineți de mână. Sunteți un cuplu încrezător și discret. Vă plac discuțiile intelectuale și nu vă plac întâlnirile cu alte cupluri. Nu vă place atenția celorlalți, vă adorați. Vă înțelegeți perfect și aveți o conexiune emoțională puternică.
  • Ai ales imaginea 2. Vă țineți de degete când mergeți pe stradă. Sunteți un cuplu format din persoane independente, aveți încredere în relația voastră și prețuiți timpul petrecut împreună. Ceilalți nu pot înțelege cum doi oameni care au obiective separate pot forma un cuplu așa solid. Vă sprijiniți reciproc și de aceea dragostea voastră rezistă.
  • Ai ales imaginea 3. Nu vă țineți de mână. Sunteți un cuplu normal, relaxat care nu pune la suflet ceea ce cred ceilalți despre relația lor, dar sunteți primii care sar în ajutorul celor care au nevoie de voi.
  • Ai ales imaginea 4. El îți prinde doar degetele când te ține de mână. Sunteți un cuplu spontan, distractiv și extrem de relaxat. Amândoi sunteți foarte impulsivi și pasionali. Ați greșit de multe ori, dar v-ați iertat, pentru că nu vă puteți închipui viața unul fără celălalt.
  • Ai ales imaginea 5. Vă strângeți de mâini când mergeți pe stradă. Sunteți un cuplu puternic, cu aspirații înalte și care iubește să petreacă timp împreună. Nu prea stați departe unul de celălalt, mai mereu aveți câte ceva de fîcut împreună. Faceți o echipă bună!

Sursa foto 123rf

Citește și Despre monogamie și infidelitate, cu psihoterapeutul Esther Perel

Citește și 10 semne că soțul tău îți este cel mai bun prieten

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: