Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, intră în zodia Fecioarei. Cum influențează zodiile

De Mădălina Manole pe 10 iulie 2018

Rac

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Rac, cu precădere care-și desfășoară activitatea în acest sens, vor avea ocazia să se facă remarcați în public, pot susține discursuri de succes și se pot bucura de aprecieri în masă. De asemenea, nativii Rac care susțin examene orale le vor trece cu brio, iar cei care studiază vor capta mult mai bine informația. Pe de altă parte, vor avea ocazia să aibă surprize plăcute în timpul unei deplasări, călătorii.

Leu

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul banilor câștigați din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o îmbunătățire considerabilă a situației financiare. Posibil ca unii nativi să primească un bonus la locul de muncă, o primă sau să li se propună un nou proiect, o nouă colaborare care să le rotunjească veniturile.

Fecioară

Tranzitul planetei Venus întocmai prin semnul Fecioară le va aduce acestor nativi protecție divină, spor, energie, bună dispoziție, senzualitate, dar și ocazii de a flirta sporite de puterea de cucerire de care dau dovadă. O parte dintre nativi se vor preocupa de imagine, vor face schimbări în garderobă și de look, vor merge la saloane de înfrumusețare și nu este exclus să înceapă o dietă sau un program de antrenamente pentru a arăta impecabil.

Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță care până acum s-au confruntat cu probleme de sănătate și disconfort general, tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară le aduce o îmbunătățire a stării. Gândurile negre vor dispărea și pesimismul se va dizolva, iar nativii Balanță își pot face liniștiți planuri de viitor, căci vor avea toată susținerea astrală.

Citește și – Patru zodii care vor avea noroc la bani în luna iulie 2018

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”