Adevărat copil problemă! Vezi de ce „minunăţie” a mai fost în stare fiica rebelă a lui Will Smith!

De Geo Berciu, pe

Nu este de ajuns faptul că Jada şi Will Smith au intrat în atenţiia autorităţilor din cauza comportamentului fiicei lor, Willow, acum ei se confruntă cu o altă problemă.

Potrivit unei surse citate de publicaţia „US Magazine”, Willow Smith este atât de obsedată de şerpii pe care îi deţine pe post de animale de companie încât îi lasă să doarmă cu ea. „Este obsedată de şerpi. Are 10 în camera ei, dintre care câţiva nici nu mai stau în cuşti. Se încolăceşte cu ei în timpul somnului”.
Adevărat copil problemă! Vezi de ce "minunăţie" a mai fost în stare fiica rebelă a lui Will Smith!

La început, Jada şi Will Smith au considerat că este o toană de copil, cumpărându-i primul şarpe când avea opt ani. „Dintodeauna mi-au plăcut şerpii, însă mereu mi-a fost frică de ei. Willow îşi dorea foarte tare un şarpe boa şi avea doar opt ani când a intrat într-un magazin cu animale de casă, a văzut un Boa într-un acvariu şi l-a luat în mână. Aşa m-a ajutat şi pe mine să-mi depăşesc frica”, declara Jada într-un interviu. Numai  că acest lucru se întâmpla înainte ca fiica ei să-i umple casa de „târâtoare”.
Adevărat copil problemă! Vezi de ce "minunăţie" a mai fost în stare fiica rebelă a lui Will Smith!

Cei doi actori sunt disperaţi din cauza comportamentului fiicei lor, care a devenit din ce în ce ami rebelă. Nu vrea să mai meargă la şcoală, iar părinţii au fost cercetaţi de Serviciile pentru Protecţia copilului din Statele Unite, potrivit presei americane, după ce Willow, fiica lor minoră în vârstă de 13 ani, a apărut într-o fotografie care o arăta într-un pat alături de actorul Moises Arias, în vârstă de 20 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!