Viorel Lis, în stare critică: „Nu mai poate să vorbească”

De Mădălina Manole, pe
Viorel Lis, în vârstă de 74 de ani, a suferit un accident vascular cerebral în luna aprilie a acestui an, iar de atunci starea de sănătate a fostului edil al Capitalei s-a înrăutățit.

Oana Lis este foarte îngrijorată cu privire la sănătatea soțului său, cu atât mai mult cu cât este singura care-i este aproape în aceste momente de cumpănă: „A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Recuperarea lui a fost grea, a stat atât de multe zile în spital. Are zile în care nu prea poate să vorbească şi în altele în care poate. Important este că gândeşte normal. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică.”, – a mărturisit Oana Lis la Antena Stars.

Totodată, soția lui Viorel Lis a punctat că acesta și-ar dori să meargă într-o vacanță, însă Oanei îi este frică să nu moară în avion: „El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei pritene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oameni bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine”

Citește și – Cristi Brancu a ajuns la spital: “Totul vine la pachet cu sacrificii”

Citește și – Cătălin Cazacu a avut o relație cu Brigitte Sfăt chiar în timpul căsniciei cu Ilie Năstase

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!