Vedetele se dezbracă în numele PETA

De Cristina Popa, pe

Natalie Imbruglia, Eva Mendes, Dita Von Teese, Sophie Monk, Pamela Anderson, Jenna Jameson sau Dennis Rodman au renunţat la hainele convenţionale pentru a apăra cauza animăluţelor.
Prin imagini al căror conţinut  şochează sau cu ajutorul unor vedete dispuse să renunţe la haine pentru o cauză nobilă precum drepturile animalelor, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) reuşeşte de fiecare dată să atragă atenţia.

Cel mai recent caz? Reclama în care vedeta Playboy, Joanna Krupa,  întruchipând un înger, cu aripi şi aură, îşi acoperă trupul gol cu un imens crucifix.

Pe lângă atenţia întregii lumi, imaginea a atras, cum era de aşteptat şi critici din partea Bisericii Catolice care consideră  materialul promovat drept  o dovadă a lipsei de respect faţă de creştinism.

Nu e nici prima, nici ultima reclamă PETA care naşte controverse. În ciuda cauzei sau a notorietăţii colaborărilor, de-a lungul timpului, zeci de reclame video sau de tip banner promovate de către această organizaţie au fost interzise în întreaga lume.

Ani de-a rândul, fie că au fost sau nu, obişnuite să o facă, celebrităţile  de toate vârstele (artişti de top, sportivi sau chiar starlete porno) s-au dezbrăcat, ori au ales ţinute confecţionate din materiale neconvenţionale pentru a apăra cauza animaluţelor.

Cloris Leachman, Natalie Imbruglia, Eva Mendes, Dita Von Teese, Sophie Monk,  Pamela Anderson, Jenna Jameson sau Dennis Rodman (primul bărbat şi primul sportiv care s-a dezbrăcat pentru o reclamă PETA) sunt doar câteva dintre celebrităţile care şi-au unit forţele pentru a trage un semnal de alarmă. Ce impact a avut fiecare. Cine te şochează mai mult şi cine trece neobservat, decide singură urmărind galeria foto de mai jos.

Foto: Hepta, NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!