Surorile Cheeky Girls, dezvăluiri șocante după ce au dispărut din showbizz

De Mădălina Manole, pe
Monica și Gabriela, gemenele care formau trupa

 Cheeky Girls, au făcut dezvăluiri șocante despre trecutul lor. Cu toate că erau celebre, național și internațional, erau frumoase și râvnite de toți bărbații, iată că în spate se ascundeau adevărate drame.

Surorile Cheeky Girls au devenit celebre în Marea Britanie, în 2002, după ce au apărut la o emisiune de talente, însă succesul avea să le aducă și probleme de sănătate. Monica și Gabriela, astăzi în vârstă de 35 de ani, au povestit în emisiunea „Loose Women” de la ITV că lucrau fără întrerupere și din acest motiv s-au confruntat cu tulburări de alimentație: „În primii cinci ani de carieră am avut succes și ne-am trezit brusc că viețile noastre erau controlate complet de casa de discuri. Nu aveam timp liber, lucram 24 de ore pe zi, călătorind. Mama noastră ne era impresar și încerca să aibă grijă de noi. Însă, era dificil, pentru că nu aveam viață socială, ceea ce a dus la apariția depresiei. Purtam haine largi și îi făceam pe toți să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reușeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te întâlnești cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mai bine”, a povestit Monica, potrivit Daily Mail.

Faptul că nu aveau sâni era un real dezavantaj pentru Cheeky Girls și primeau foarte multe acuze pe această temă, astfel că s-au decis să investească 100 de mii de lire sterline în implanturi: „În 2003, am lansat single-ul Touch My Bum. Am simțit presiunea, nu aveam sâni, ne puneam șosete în sutiene”, – au transmis gemenele.

Monica Irimia este căsătorită de doi ani cu un englez pe nume Shaun Taylor, moștenitorul unei firme de arhitectură, în timp ce Gabriela Irimia încă își caută jumătatea după ce s-a despărțit de politicianul Lembit Opik.

Citește și – Anca Lungu a născut un băiețel

Citește și – Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai consumă carne de un an. Care a fost motivul deciziei radicale

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!