Speak: „Eu nu merg la biserică, instituția în sine nu o înțeleg”

Asia Express, podcasturi, emisiuni și cât mai mult vlog, așa ar putea fi descrisă viața profesională a lui Speak (34 ani) care a trecut de la muzică în mediul online și în fața micilor ecrane. S-a lansat mai întâi ca producător muzical acum mai bine de șapte ani și continuă să fie unul dintre cei mai apreciați artiști și influenceri de la noi.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Speak a vorbit despre muncă și despre credință.

„Degeaba ai talent, dacă nu muncești. Consider că norocul ți-l faci cu mâna ta. Eu cred că Dumnezeu există în fiecare și în funcție de ceea ce emani tu, aia primești. Cu Doamne-ajută, cu Tatăl Nostru, cu alea nu. Eu nu merg la biserică, instituția în sine nu o înțeleg. Eu sunt de părere că treaba asta e pe bază de energie. Ok, acum că e o energie acolo la biserică, că toți vin și cer lucruri. Sunt puțini care mulțumesc. Eu nu am treabă cu oamenii care cred în ceva. E bine să crezi în ceva că asta ne face ființe superioare. Cred în karma foarte mult. Merg în a nu-mi complica viața. Mie orice chestie care mi se întâmplă și îmi pare complicată, o să zic nu. Vreau să dorm bine”, a povestit artistul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!