Sore, mesaj pentru părinții săi după crimele din Caracal: „M-au ținut într-o libertate controlată”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 iulie 2019, 13:14
Sore Mihalache a fost, asemenea tuturor, șocată de crimele petrecute la Caracal. Artista a transmis astăzi un mesaj părinților săi prin care le mulțumește pentru atenția acordată și, totodată, își arată nemulțumirea vizavi de mai multe aspecte sociale cu care se confruntă România în prezent.

Sore Mihalache, în vârstă de 29 de ani, este îngrozită de tragedia din Caracal și critică dur situația în care a ajuns țara noastră în anul 2019: „Pe la 15 ani, mama îmi impunea să fiu acasa la 20.30, inclusiv vara, când încă era soarele pe cer la ora aceea. Deşi nu îmi convenea, ma conformam de fiecare dată, din respect. Abia după 18 ani, am avut cumva „voie”, probabil şi pentru că am demonstrat că merit încrederea, să am libertate.

Sore Mihalache

Privind tot ce se întâmplă în lume, dar mai ales la noi în ţară, aş vrea să le mulţumesc public pentru că m-au tinut într-o libertate controlată, cum am denumit-o noi, peste ani. Este inadmisibil ca într-o Românie din 2019, să nu existe mijloace de transport pentru elevi, să ajungă fie la scoli, fie la meditatii. Sunt copii în medii rurale care merg km întregi pe jos, până li se rup unicii pantofi, doar ca să ajunga la scoală.

S-au scris o multime de postări vis-a-vis de tot ceea ce s-a întâmplat la Caracal iar concluzia mea este că în continuare, este îngrozitor de periculos să te naşti fată. Iar ca mama de fată, pot spune că îmi este teribil de frică de tot ceea ce va urma, perioada adolescenţei şi nu numai. Pentru că în definitiv, noi ca părinţi, încercăm să ne facem treaba cât mai bine la nivel educaţional, dar nu putem controla educaţia celor din jur, din păcate”, – a scris Sore pe contul său de Facebook.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!