Sore a recunoscut motivul. De ce nu se căsătorește cu tatăl fetiței sale?

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 12:13
Sore trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl fetiței sale, avocat de profesie, de peste cinci ani, însă cei doi nu au ajuns la altar până acum.

Sore Mihalache, în vârstă de 29 de ani, nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă, dar nici nu se grăbește să facă acest pas. Artista a fost în repetate rânduri întrebată de ce nu se căsătorește cu alesul inimii sale, iar acum a făcut lumină și a oferit răspunsurile mult așteptate: „Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine.

Sore rochie mireasa

Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”, – a declarat Sore, la Antena Stars.

Sore a recunoscut motivul. De ce nu se căsătorește cu tatăl fetiței sale?

Vezi mai multe imagini cu Sore în rochie de mireasă în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!