Situația scapă de sub control la Insula Iubirii 2016

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 iulie 2016, 14:24
În cel de-al XII-lea episod al show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, lucrurile au început să scape de sub control. Cu cât finalul emisiunii este mai aproape, cu atât lucrurile se precipită mai tare la Insula Iubirii 2016.

Alin și Cătălina au dus relația la un nou nivel

În episodul de aseară, Alin și ispita Cătălina au depășit barierele și s-au iubit departe de camerele de luat vederi, în baie. S-au cel puțin asta au dat de înțeles. Cu toate că ispita Cătălina și-a dorit discreție, acest lucru nu l-a împiedicat pe Alin să se laude băieților, el dând de înțeles că între ei a avut loc o apropiere foarte intimă.

ispita Catalina

Pe cealaltă insulă, în tot acest timp, Alice și Robert se sărutau fără oprire, iar imaginile cu ei doi au fost motivul perfect pentru Alin de a-și etala din nou limbajul agresiv și misogin.

Alice, Alin si ispita Catalina

Drama lui Hamude continuă

Hamude și Medana au avut posibilitatea de a sta de vorbă cu ispitele de care s-au apropiat partenerii lor pe cealaltă insulă. Dacă Medana a avut o discuție sinceră și prietenească cu Deea, la Hamude a fost mai complicat…

Hamude a stat în sfârșit față în față cu Sorin, ispita cu care iubita lui s-a sărutat. Deși Sorin i-a spus clar că nu are de gând să plece cu Loredana acasă, Hamude și-a abținut cu greu furia, și asta deoarece a înțeles cât se poate de clar că Loredana întreține și chiar inițiază cele mai multe dintre gesturile lor de apropiere.

Loredana, Hamude si ispita Sorin

În tot acest timp, pe insula fetelor, Loredana stătea față în față cu ispita Ramona. Deși comportamentul Loredanei nu a lăsat loc de echivoc, ea spunând clar că își dorește o relație cu Sorin, la momentul întâlnirii cu Ramona, Loredana i-a spus acesteia că ea are încă o relație cu Hamude. Enervată de tupeul Loredanei, ispita a mințit fără menajamente că Hamude este dezgustat de ea și că vrea s-o uite.

Câte dintre cuplurile sosite pe insulă se vor întoarce în formula în care au venit rămâne de văzut în cele două emisiuni care au mai rămas din Insula Iubirii 2016.

Foto: Mihai Stetcu/ Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!