Șerban Pavlu: „În loc de specialiști, îl văd pe cântărețul cutare care îmi explică cu COVID-ul, dar duminica cântă pe la nunți”

Actorul Șerban Pavlu (46 ani) este protagonistul celebrului serial „Umbre”, produs de HBO, însă a devenit cunoscut datorită show-ului „În puii mei”, unde a jucat alături de Mihai Bendeac.

Actor de teatru, film și televiziune, Șerban Pavlu are o vastă experiență în domeniul artistic. A studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București (UNATC), a câștigat premiul Gopo pentru cel mai bun rol din comedia „Toată lumea din familia noastră” (2012), iar cele mai recente producții în care a apărut se numără și filmul istoric „Maria, regina României” (2019).

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Șerban Pavlu a vorbit despre influencerii din ziua de azi. Dacă până acum, activitatea profesională vorbea de la sine, odată cu apariția tehnologiei și a platformelor social media, fanii sunt tot mai interesați de postările banale, din viața de zi cu zi.

„Pentru că trăim în cultura asta a imaginii publice, a personalităților, automat se suprapune pe această notorietate ideea de competență. Nu vreau să zic că omul se dă ce nu e, dar că este perceput ca fiind altceva decât e de fapt, e adevărat (…). Nu spune că este competent, dar pentru că este foarte cunoscut, ajunge să fie privit ca și cum ar fi. Asta mi se pare caraghios câteodată. Eu nu pot să mă apuc acum să apar pe la TV și să țin discursuri sau să dau cu piatra în oameni. De unde să știu ce ar trebui să se facă în politică? Și de ce un om cunoscut ar fi mai capabil să aibă autoritate în domeniu față de un politolog sau inginer sau avocat, care a studiat mai temeinic niște lucruri? În loc de asta, eu îl văd pe cântărețul cutare care apare și îmi explică de la televizor cu cine trebuie să votăm, cu COVID-ul, cu vaccinul, unul care duminica e pe la nunți”, a spus actorul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!