Șerban Huidu o atacă pe Irina Rimes. Ce spune despre artista de peste Prut

Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 16:06
Șerban Huidu o atacă dur pe Irina Rimes, dar și pe alți artiști veniți de peste Prut pentru a face performanță în România. Fostul realizator TV a declarat că s-a săturat de cântăreți fără voce, iar pe jurata de la Pro Tv nu mai suportă să o audă la radio.

Șerban Huidu a scris un mesaj surprinzător pe contul său de socializare îi care îi critică pe toți artiștii din Republica Moldova, iar Irina Rimes, The Motans și Mark Stam sunt cap de listă: Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ”înțelepți” di pesti Prut. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ăla de dracu’ îl înțelege. Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces.

Irina Rimes

Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer c***șii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”, – a scris Șerban Huidu pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!