Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la Untold după ce bărbatul a fost fotografiat sărutând altă femeie

De Unica.ro, pe

Roxana Nemeș și Călin Hagima și-au petrecut weekendul trecut la festivalul Untold, deși cu doar câteva zile înainte, bărbatul fusese fotografiat sărutându-se cu Ioana Popescu în balconul apartamentului ei. Roxana și Călin sunt căsătoriți din septembrie 2021.

Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la Untold după ce bărbatul a fost fotografiat sărutând altă femeie

Afaceristul a publicat pe Instagram o fotografie în care el și Roxana se țin de mână, la concert. „Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna”, a scris în descrierea imaginii.

Despre fotografiile cu Ioana Popescu, Călin a declarat pentru Fanatik: „Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”.

Roxana Nemeș Călin HagimaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial. Caută locații vechi. Chiar a fost și la casa mea, vila veche a familiei, dar și aici. La vila veche am fost și cu soțul. El căuta un apartament din ăla vechi, comunist”, a declarat și Ioana Popescu, pentru aceeași sursă.

„Ne știm de la 3 ani. Unul dintre frații stră-străbunicului meu s-a cuplat cu o machidoancă. El e jumătate machidon, din partea mamei lui. Cert este că suntem verișori, doar că nu am făcut public acest lucru. Noi suntem verișori, avem proiecte în comun, nu suntem amanți. Dacă înseamnă un pupic înșelat… Era un pupic pe frăție, nu e înșelat, ar fi și culmea, se știe și cu soțul meu”, a completat.

Echipa Unica.ro a contactat-o pe Roxana pentru o declarație, însă solista a refuzat să vorbească despre cele întâmplate.

Pe 24 februarie 2022, Ioana Popescu s-a căsătorit cu Ion Lőrinczi, fost fotbalist american de origine maghiară, care deține o afacere și cochetează și cu actoria.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

Citește și: Roxana Nemeș, pregătită să devină mamă. „E momentul perfect”

Citește și: „Firicel” din Las Fierbinţi, idilă cu „devoratoarea de fotbalişti” Ioana Popescu? „E o poveste complicată”

Cum a fost Roxana Nemeș cerută în căsătorie?

Cererea în căsătorie a avut loc pe 7 decembrie 2019, în București. Călin a proiectat pe un centru comercial dintre Universitate și Unirii mesajul: „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare, până apusul vieții ne va despărți?” și mai multe fotografii cu el și cu Roxana din vacanțele lor.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine, după atâția ani, era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7 decembrie”, povestea Roxana după cerere.

„Este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment. Și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam. Îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important”, a mai declarat atunci, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!