Paul Diaconescu, operație dificilă. I-a fost extirpată o tumoră de cinci centimetri

De Unica.ro, pe

Paul Diaconescu, unul dintre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a trecut printr-o operație extrem de grea. Medicii i-au extirpat o tumoră de cinci centimetri.

Paul Diaconescu a povestit pentru Click! că în urmă cu doi ani, chiar de ziua lui, a trecut printr-o operație dificilă, care a durat trei ore. Medicii i-au extirpat o tumoră benignă de cinci centimetri. Intervenția chirugicală s-a terminat cu bine, dar perioada de recuperare a fost una destul de grea.

Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit! Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut forma fizică.

După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat rareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani. Acum am început să o iau de la capăt cu antrenamentele, în alte 6 luni voi fi recuperat complet, sper. Așa că pentru mine perioada de izolare a coincis cu cea de recuperare, a povestit Paul Diaconescu.

Paul Diaconescu, operat chiar înainte de a izbucni pandemia de COVID-19

Actorul a mai spus că operația prin care a trecut a avut loc chiar înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Paul Diaconescu, operație dificilă. I-a fost extirpată o tumoră de cinci centimetriIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citește și: Anca Țurcașiu, ținută spectaculoasă la nunta fiului ei. Ce mesaj a transmis artista

Jane Fonda are cancer. Actrița a început chimioterapia

Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma uriașă pe care cerut-o pentru două evenimente din Germania

Am fost la un pas să prind COVID-ul în spital, dar am avut noroc. S-a anunțat pandemia la nici o lună după externare. Am stat în Dâmbovița cu tata și cu mama mea vitregă, și, în armonie, am contemplat natura. Fără prea multă activitate.

M-am plimbat pe dealuri, am făcut 8 bâte de corn, pe care le-am dat cadou prietenilor, multe poze la stejari și zonele defrișate, grădini și porți de grădini. Am mâncat sănătos, am băut bine, am scris pentru iUmor și am gătit iepuri și păsări la ceaun, a mai dezvăluit el.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!