Replica dată de Anna Lesko femeilor care o critică pentru că pozează provocator

De Mădălina Manole, pe
Anna Lesko este recunoscută pentru fotografiile provocatoare pe care le postează constant pe rețelele de socializare, și așa cum era de așteptat, odată cu aprecierile, au venit și critici la adresa sa. Artista, sătulă de acuze nefondate și răutăcioase, nu a mai rezistat și a răbufnit în mediul online.

Anna Lesko a reacționat dur pe conturile de socializare și a postat un mesaj adresat tuturor celor care o critică pentru că-și expune cu nonșalanță fizicul și pozează provocator. Artista este extrem de deranjată de cei care fac legătura între pozele sale sexy și rolul său de mamă: “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teamă, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi, decât sa te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. (…) Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată și pe care am cultivat-o de-a lungul anilor. Evident că “boala” de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminității mele. Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sexappeal puternic, asumat și cu un mesaj artistic dacă poți să-l citești printre rânduri. Postările mele sunt presărate cu o autoironie, puțin sarcasm, umor și mult fun.

Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mamă imorală. Serios?! Cine ești tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mamă, darul suprem de la Dumnezeu?! Ce știi tu despre mine?! Nimic! Nu poți forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei. Scena îmi permite să fiu oricine acolo, să întruchipez cele mai senzuale și adânci stări, vise, mesaje atât prin melodiile mele, cât și prin limbajul trupului, coregrafie, scenografie, lumini și atmosferă. Dar ce nu știi tu este ca odată coborâtă de acolo mă transform într-o femeie reală, într-o mamă, într-o gospodină și iubită. Ce nu știi tu este că aș putea să îți dau lecții în multe privințe, un gust estetic bine dezvoltat, la multe de a le casei de la a croșeta, coase, găti, a face curățenie impecabilă. Crescută mult timp la țară, isteață foc te mănânc pe pâine în gospodărie, dar și în ceea ce privește menirea unei femei.”, – a scris Anna Lesko pe Facebook.

Vezi fotografiile provocatoare cu Anna Lesko în galeria foto de mai sus! 

Replica dată de Anna Lesko femeilor care o critică pentru că pozează provocator

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!