Reacţii ale celebrităţilor la moartea lui Michael Jackson

De Unica.ro, pe

Moartea neaşteptată a celui care a purtat coroana de Rege al Muzicii Pop a provocat reacţii în întreaga lume muzicală şi nu numai:

Lisa Marie Presley: „Sunt atât de tristă şi confuză din cauza tuturor emoţiilor posibile. Mi se rupe inima pentru copiii săi, care ştiu că însemnau totul pentru el şi pentru familia sa. Este o pierdere atât pe mare, pe atât de multe planuri… nu-mi ajung cuvintele”. (Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, care a fost căsătorită cu MJ la mijlocul anilor  ’90)

Sora lui Michael, Janet Jackson, a fost „doborâtă de durere şi distrusă de pierderea bruscă a fratelui”. Ea s-a întors în California pentru a fi alături de familie, potrivit unui comunicat al managerului său.
„Inima îmi este plină de tristeţe pentru pierderea devastatoare a prietenului meu adevărat Michael. A fost un prieten şi artist extraordinar. Mă alătur familiei sale şi fanilor în celebrarea incredibilei vieţi ale sale şi în jelirea decesului său”. (actriţa Brooke Shields, o altă prietenă veche a artistului)
„Nu mă pot opri din plâns din cauza acestei veşti triste… Mereu l-a admirat pe Michael Jackson. Lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai grozavi, dar muzica lui va trăi pentru totdeauna. Inima mea se îndreaptă către cei trei copii ai săi şi alţi membri ai familiei”. (Madonna)
„Aşa cum nu vor mai fi niciodată un alt Fred Astaire, Chuck Berry sau Elvis Presley, nu va mai exista cineva comparabil cu Michael Jackson. Talentul său, minunăţia sa şi misterul său fac din el o legendă”.( Regizorul Steven Spielberg, pentru revista Entertainment Weekly)

sursa: www.Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!