Radu Vâlcan este bărbatul lunii aprilie în revista Unica

De Monica Cismaru, pe

Vedeta va prezenta noul reality-show de pe Antena 1, „Temptation Island – Insula iubirii“, în care câteva cupluri își pun la încercare sentimentele prin expunerea față de ispite atrăgătoare. Perioada în care s-au derulat filmările în Thailanda a fost cea mai lungă în care Radu a stat despărțit de iubita lui, Adela Popescu. Apropo de titlul emisiunii, Radu spune că i se pare perfect în regulă ca anumite perechi să-și testeze dragostea ce îi ține împreună, dar spune că el și Adela nu mai au nevoie de nicio încercare pentru a se simți siguri unul pe celălalt, pentru că au epuizat toate contextele care ar fi putut da naștere unor „probleme“.

Tu ai fi de acord să treci prin asemenea teste? V-ați gândit vreodată la asta, tu și Adela?
Oamenii acceptă astfel de teste atunci când au dubii despre relația lor, iar când o pot face în cadrul unei emisiuni, într-un mediu exotic și ofertant, ajung să nu mai aibă rețineri. În cazul nostru, am trecut prin atâtea contexte în care ne-am fi putut pune la încercare relația și pe care le-am depășit, încât singurele mele dubii sunt legate de următoarea destinație de pe 8 octombrie (ziua Adelei n.r.).

Care e proiectul profesional în care ai vrea să fii implicat, în afară de emisiunea curentă?
Toate proiectele în care sunt implicat mă satisfac. Încerc mereu să extrag cele mai bune lucruri, aspecte ce mă provoacă, cresc și maturizează. Mereu încerc să mă gândesc la proiectul imediat următor celui care va veni, cu oameni la fel de buni, de calitate.

Citește interviul integral în numărul de aprilie al revistei Unica, pe piață din 24 martie!

Foto: Mihai Stetcu (Antena 1)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!