Poze: Magda Pălimariu si Piticu’ au sărbătorit 3 ani de logodnă

De Unica.ro pe

Frumoasa prezentatoare a rubricii “Vremea”, Magda Pălimariu, a aniversat ieri 3 ani de logodnă alături de Piticu’, membrul trupei Simplu.
Desi in peisajul monden cuplurile  par sa reziste din ce in ce mai putin, Magda sustine ca “Dragostea nu dureaza doar 3 ani”, asa cum spune titlul unei carti devenite celebre, ba dimpotriva: “Ne este amandurora foarte bine in aceasta relatie.  Dupa 3 ani petrecuti cu Ionut, pot spune ca ne-am maturizat impreuna, am invatat sa mergem in tandem pentru a fi fericiti, ca e important sa il intelegi pe cel de linga tine, sa il sprijini atunci cand are nevoie de sustinere. Cu atit maimult cu cit, in ziua de astazi este foarte usor sa te desparti, mai greu este sa tii o relatie”.
Poze: Magda Pălimariu, la pescuit în Grecia. Vezi cum arată!
magda si piticu
Daca in urma cu trei ani cei doi se aflau la Praga pentru a sarbatori evenimentul, anul acesta aniversarea logodnei i-a prins pe meleaguri bucurestene: “De ziua noastra am iesit la o cina romantica, iar locul pe care l-am ales a devenit deja traditional pentru noi. Este vorba despre un restaurant la care am sarbatorit de fiecare data momentele fericite din viata noastra in calitate de cuplu”, a declarat Magda.
magda si piticu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro