Penelope, Javier, Oscar!

De Carola Bidlo, pe

Este frumoasa, pasionala si joaca perfect rolul prietenei geloase, o artista care cauta cearta la tot pasul, o iubitoare de drama, al carei replici te vor amuza nespus.
Dupa 96 de minute de ras, Penelope Cruz m-a convins sa incerc si pe viitor filmele lui Woody Allen. 

,,Vicky, Christina, Barcelona” este un film de Oscar pe care nu trebuie sa-l pierzi. La sfarsitul filmului, o sa fredonezi fara sa vrei melodia de pe fundal, o sa cauti repede pe google alte filme cu Javier Bardem, pe care o sa-l consideri cel mai sexy actor latino si o s-o ,,urasti” pe Penelope pentru ca are parte de el si in viata reala. Si cum asta n-ar fi de ajuns, a luat Oscarul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar … este acum o certareata simpatica cu statueta, si a intrat pe lista criticilor la sectiunea bine imbracate.
E pe locul doi, dupa Javier
Penelope Cruz este al doilea actor de origine spaniola care castiga un Oscar. Ghici cine-i primul. Nimeni altul decat cel de mai sus elogiatul Javier Bardem. Frumuselul de Hollywood a fost mai rapid cu un an, si a luat Oscarul in 2008 pentru interpretarea lui in ,,No Country for Old men”.

Cei doi castigatori de roluri secundare par sa aiba in viata reala, o poveste la fel de pasionala ca a celor doua caractere (Maria Elena si Juan Antonio) pe care le joaca in ,,Vicky Christina Barcelona”. Conform site-urilor de ,,gossip americanesc”, azi sunt impreuna, maine se despart.

Amandoi cu sange latino, foarte imprevizibili, incapatanati si nehotarati in privinta relatiei amoroase pe care ba recunosc ca o au, ba arunca vorba ca ar fi doar prieteni. … Dar cand prietenii petrec concedii impreuna… ai vazut si tu ce se intampla, devin prea ,,prieteni” si nu-si acompaniaza amica la decernarea premiilor Oscar. Penelope l-a scuzat bineinteles pe colegul de platou ca fiind ,,la pat” datorita unei hernii de disc. Daca s-au certat, sau in al cui pat era Javier in momentul in care Penelope multumea academiei pentru premiu si daca dupa afterparty, Penelope s-a intors sa-l ingrijeasca … nu se stie.

Cei doi sunt foarte secretosi, si ocupati sa castige alte Oscaruri. Penelope are pe 18 martie in Spania premiera filmului ,,Los Abrazos Rotos” de Pedro Almodovar, iar Javier Bardem filmeaza pentru ,,Biutiful”, un film semnat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Foto: RDB

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!