Paula Chirila, apel disperat pe Facebook

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2017, 12:10

Paula Chirilă cere ajutorul prietenilor de pe pagina de Facebook. Vedeta încearcă să contribuie la strângerea de fonduri pentru o colegă și prietenă care suferă de o boală rară.  Este vorba despre Mela Mihai, o actriță din Târgu Mureș care suferă de o boală rară și are nevoie de un tratament scump.

”Ea este colega mea, Mela Mihai, actrita la Teatrul National Targu Mures. Micuta, vesela si zglobie ca o vrabiuta, asa o stiu eu! Destinul ne-a dus pe drumuri diferite si, chiar daca nu ne-am mai vazut de cativa ani, e un om la care ma gandesc ca la un prieten adevarat. Si ma doare sa stiu ca acum trece prin momente dificile.
Ideea e ca nu prea cer ajutorul nimanui cand vine vorba de mine, si nici ea nu m-a rugat, am aflat din presa, dar acum cred ca trebuie sa depasesc jena de a o face.
Suntem aici cam 5000 de prieteni si aproape de 10 ori mai multi cei care imi urmaresc postarile. 1 euro de persoana si s-ar strange o suma care ar fi de mare ajutor si mi-ar salva prietena! Va multumesc din suflet !!!”,
a scris Paula Chirilă, care a lăsat și conturile unde se pot dona banii.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!