Ozana Barabancea se operează din nou: „Bustul meu superb vreau să fie ferm și ridicat”

De Mădălina Manole pe
Ozana Barabancea este pregătită să se supună unei noi intervenții chirurgicale, de această dată pentru a-și recontura bustul. Jurata de la " Te cunosc de undeva" se simte minunat după ce a reușit să dea jos aproximativ 50 de kilograme, însă știe că mai are nevoie de unele retușuri.

Ozana Barabancea  a slăbit enorm după ce s-a supus operației de micșorare a stomacului și, cu toate că a avut dureri, aceasta a recunoscut că a meritat tot efortul și, în plus, este pregătită să-și micșoreze și sânii: „Nu știu dacă am mai slăbit de la ultima operație de lifting circular. Medicul m-a conturat frumos. Nu mă duc încă pe plajă pentru că am un corset pe care trebuie să-l port încă trei săptămâni. Cel mai mult am avut 128, pe masa de operație am avut 114, iar acum am 65. Sper să mă mențin așa, este o decizie radicală, dar a meritat. Am trei mese pe zi, la o distanță de 5 ore. Următoarea operație ar fi peste șase luni, după ce terminăm filmările, pentru ca bustul meu superb să fie ferm și ridicat. Să fie potrivit cu noile proporții, mai mic și mai ferm”, – a declarat Ozana Barabancea în emisiunea lui Cristi Brancu, Agenția Vip.

Ozana Barabancea s-a confruntat în această perioadă și cu multe răutăți din partea oamenilor fapt care a determinat-o să nu mai folosească rețelele sociale cu aceași plăcere și frecvență ca înainte: „Mi-am scos Facebook-ul de pe telefon că au fost răutăți, mă consumam. Acum am prins multă încredere în mine și nu le dau atenție. Mă simt liniștită.” – a concluzionat artista.

Citește și – Antonia rămâne căsătorită cu Vicenzo. Ce au decis instanțele

Citește și – Cine este și cum arată noul iubit al Doiniței Oancea

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro