OG Eastbull: „Banii îți fac viața mai comodă, dar nu-ți aduc fericirea. M-am simțit singur”

Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 17:29

OG Eastbull, pe numele său real Alfred Hodor, este un tânăr rapper de 30 de ani care face furori atât în Italia, cât și la noi în țară, cu hiturile sale. A colaborat cu nume mari din industria muzicii străine, dar și cu artiști români, cum e Nane (Ștefan Cherescu). Totodată, a adus acasă un disc de aur, unul de platină, iar în curând dublu platină.

Puțini știu însă că celebrul rapper are părinți români, s-a născut în Germania și, apoi, a crescut la Roma, în cartierul Due Ponti. Artistul, deși era îndrăgit încă de pe vremea când făcea parte din trupa Golani, a dat lovitura în Italia cu hitul „Bella Giornata”, în 2018, ajungând la 27 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube.

Artistul nu a uitat de unde a plecat și amintește mereu în piesele sale despre familie, în special mama lui, despre copii, despre ce înseamnă să-ți mai păstrezi umanitatea atunci când ajungi să ai faimă și bani. Altfel spus, muzica, talentul, pasiunea și munca l-au ajutat să scape de sărăcie.

Pe paginile sale de social media, rapperul comunică cu fanii, de cele mai multe ori, în limba română. A colaborat inclusiv cu artiști români, iar recent OG Eastbull apare în topul celor mai ascultate piese de pe YouTube, cu melodia „Van Gogh/Harvard”, alături de Nane.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, OG Eastbull povestește cum a fost timp de un an în turneu non-stop în Italia. A câștigat bani și a realizat că banii nu îi aduc neapărat fericirea: „m-am simțit trist, m-am simțit singur”. „Sunt niște lucruri mai importante decât banii care mă fac mai fericit”.

„Eu am dormit într-o baracă. Când am ajuns în Italia, trăiam într-un fost orfelinat”. Artistul povestește despre cum a luat o bursă la o școală unde învățau copiii bogați. Împreună cu mama lui și soțul ei au fost nevoiți să se mute într-o baracă unde au trăit trei ani. Rapperul a fost ținta bullying-ului și era era nevoit să se bată în fiecare zi.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!