Nicole Cherry, primele declarații despre botezul fiicei sale, Anastasia

De Adelina Duinea, pe

Nicole Cherry (23 de ani) a născut o fetiță, Anastasia Maria, pe 27 noiembrie 2021. „Este minunată, nu că e a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos!”, a declarat artista din spital. Recent, pe Instagram, solista a făcut primele declarații despre botezul micuței, dar și despre cum s-a schimbat viața ei de când este mamă.

Nicole Cherry, primele declarații despre botezul fiicei sale, Anastasia

„Am născut prin cezariană. Mă simt foarte bine! Imediat după operație m-am simțit foarte bine. Am lucrat mult cu mine, să am o gândire pozitivă. Cred că am fost și un caz special. Am avut o recuperarea foarte ușoară. Cezariana în sine, pentru mine, a fost ușoară. Durerile au fost suportabile. M-am bucurat, am ascultat muzică, am vorbit cu domnul doctor, cu asistentele. Am avut o experiență plăcută”, a povestit Nicole Cherry la Insta Story.

Nicole Cherry, primele declarații despre botezul fiicei sale, Anastasia

Întrebată când va avea loc botezul Anastasiei, Nicole a mai spus: „Imediat după Paște, cred. Cam așa, în luna mai”. La aproape două luni de la naștere, solista pare să fi dat jos toate kilogramele acumulate în sarcină. „12 kg am luat în total”, a dezvăluit Nicole. „După o săptămână de la naștere, cam așa, am putut să-mi pun o centură și, ulterior, am ales o lenjerie intimă pentru operația de cezariană, care are un corset care strânge foarte bine”, a mai precizat.

Întrebată dacă este obosită, artista a completat: „Da! Abia acum, de câteva zile, am început să mă odihnesc mai bine. Pare că Anastasiei i s-au mai liniștit colicii, dar trei săptămâni a fost WOW, greu tare”. Cât despre revenirea în studio, Nicole a mai spus: „Deja am început să lucrez intens pentru tot ce urmează în 2022. O să aveți parte de multă muzică din partea mea”.

Nicole și partenerul ei, Florin Popa (31 de ani), s-au logodit în octombrie 2021. „Pentru totdeauna”, a scris solista în dreptul primei fotografii cu inelul de logodnă.

Între artistă și logodnicul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam”, mărturisea Nicole în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum a fost Nicole Cherry cerută în căsătorie. „A fost ceva spontan”

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

„Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, a încheiat atunci.

Perechea s-a cunoscut în magazinul GSM deținut de Florin. „Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul. A intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire”, a declarat Nicole Cherry pentru VIVA!.

„Fiind mai mică în momentul ăla, diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte ca atunci când aveam 16. Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului”, a continuat.

„Era, așa, mai mult o chestie între noi… Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!