Naomi Campbell, din nou violentă

De Cristina Popa pe

De data aceasta, modelul britanic în vârtsă de 39 de ani este căutat de poliţia din New York pentru că şi-ar fi lovit şoferul.
Conform declaraţiilor bărbatului, după o scurtă plimbare prin Manhattan, exact înainte de a coborâ din maşină, Naomi l-ar fi pocnit atât de tare încât i-ar fi învineţit ochiul drept.


Deşi purtătorul său de cuvânt, Jeff Raymond a declarat că: „Nu ar trebui ca lumea să se grăbească să o judece. Există aspecte ale acestui caz care nu sunt încă cunoscute”, din păcate Campbell s-a mai confruntat cu postura de agresor, fiind celebră pentru pornirile ei violente.

În 1998, pentru a nu fi dată în judecată, a fost nevoit să îi ofere asistentei personale pe care o violentase fizic şi verbal, o recompensă financiară substanţială, iar în 2006 a fost arestata şi silită la câteva ore de muncă în folosul comunităţii pentru că a aruncat cu telefonul mobil în menajeră.

Un an mai târziu, aceeaşi Naomi Campbell a fost nevoită să plătească o amendă de 4500 de dolari şi şă execute alte 200 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru că a agresat doi poliţişti într-un aeroport din Londra.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro