Nadine vorbește cu sinceritate despre viciile cu care a luptat: „Am fumat şi am băut. Mult.”

De Unica.ro, pe
Nadine a demonstrat că este o adevărată luptătoare și că, indiferent cât de jos ar cădea, va găsi întotdeauna în sine puterea de a se ridica și de a zâmbi.

Nadine, în vârstă de 43 de ani, se bucură în prezent de o viață de familie liniștită și o carieră în plină ascensiune, însă vedeta a recunoscut că în copilărie a avut un trai foarte greu, fiind abandonată de părinți și bunici. Într-un interviu mai vechi, Nadine și-a dezvăluit dramele care au marcat-o în adolescență, iar acum a mărturisit cu mult curaj și sinceritate că s-a luptat inclusiv cu viciile: „Am avut, acum nu mai am (n.r vicii). Am fumat şi am băut. Mult. Mi-am dorit enorm să fiu nefumătoare, iar alcoolul să-mi producă silă. De patru ani mă bucur de acest regal. Nu mai pot bea alcool nici măcar o gură. Gândul la alcool îmi face rău de la stomac. La fel se întâmplă şi în cazul fumatului. M-am reprogramat mental. M-am folosit de tot soiul de tehnici de autosugestie pentru a schimba percepţia asupra fumatului şi a băutului de alcool.” – a dezvăluit Nadine într-un interviu acordat pentru Ok! Magazine.

Nadine a vorbit și despre mariajul său și a povestit cum este viața sa alături de un avocat: „M-a cerut în căsătorie în tinereţe, poate la un an sau doi după ce ne-am cunoscut. Am spus nu, pentru că voiam să explorez lumea, ceea ce am şi făcut, însă, după 7 ani, l-am sunat şi l-am întrebat dacă mai este valabilă cererea în căsătorie, a răspuns că da. Atunci m-am reîntors în Romania pentru a mă căsători şi a construi mica familie de care mă bucur astăzi. 

Viaţa nu este grea. În schimb, unele situaţii de viaţă pot fi dificile. Cât despre profesia soţului, am învăţat, în general, să fac diferenţa dintre om şi personajul pe care acesta îl întruchipează. Profesia unui om este doar unul dintre straturile acestui personaj, de aceea acest strat nu are un cuvânt de spus în calitatea vieţii mele. Am abilitatea de a mă conecta direct la sursă, la om.” – a mai spus Nadine pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!