Mirela de la Insula Iubirii și-a mărit buzele. Fanii au reacționat imediat

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 14:06
Mirela de la Insula Iubirii este una dintre cele mai apreciate concurente din acest an. Tânăra are deja o mulțime de fani pe rețelele de socializare, însă câteva fotografii pe care le-a publicat zilele trecute au stârnit mici controverse. 

Mirela de la Insula Iubirii și-a mărit buzele. Cum au reacționat fanii brunetei

Deși primește sute de complimente la fotografiile pe care le publică, zilele trecute unii dintre fanii tinerei au remarcat o schimbare. Se pare că Mirela și-a făcut o mică intervenție estetică și și-a mărit buzele. Chiar dacă nu pare să fie o diferență majoră între look-ul ei din timpul show-ului și cel de acum, fanii Mirelei au reacționat imediat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Banias Mirela-Elena (@elena_mirela_banias) on


Înainte de intervenția estetică

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Banias Mirela-Elena (@elena_mirela_banias) on

Mirela de la Insula Iubirii 2018, după ce și-a mărit buzele

Amănuntul care ar fi putut trece neobservat de unii, a fost aspru criticat de câțiva dintre fanii brunetei. „Hai, fii serioasă, nu te umple de botox… strici toată frumusețea naturală”, „În România văd ca e o modă să îți pui buze, gene, sâni, fund… Unde au dispărut femeile naturale și frumoase? Parcă sunt toate făcute după un standard (ca niște păpuși Barbie). Lăsați-vă fetelor naturale”, „Te roggg nu te umple și tu de botox și silicon, ești superbă naturală”, „Poate devii și tu de plastic din cauza vedetismului, cum apăreți la TV, cum vă deformați cu totul”, au fost o parte din mesajele primite.

Ce le-a răspuns Mirela de la Insula Iubirii. De ce și-a mărit buzele

Mirela nu le-a ascuns fanilor ei că și-a mărit buzele, ci le-a explicat că este o procedură pe care o repetă o dată pe an, din cauza unei mici probleme. Se pare că în trecut a avut un accident, iar acum nu este prima dată când își mărește buzele. „Mi le umplu o dată pe an pentru că am probleme la o buză, din cauza unui accident”, a fost răspunsul brunetei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!