Cu ce se ocupa Meghan Markle înainte să devină cunoscută

De Oana Savin pe
Meghan Markle, acum ducessă de Sussex și soția Prințului Harry al Marii Britanii a fost o actriță cunoscută în Statele Unite ale Americii, mai ales pentru rolul din serialul „Suits”. Însă nu multă lume știe cu ce s-a ocupat înainte de toate acestea.

Meghan avea un scris atât de frumos încât obișnuia să scrie invitații de nuntă sau pentru evenimente.

Între anii 2004 și 2005, fosta actriță a fost nevoită să învețe să împacheteze cadouri și să lege cărți, precum și să învețe caligrafie în cadrul unui magazin din Beverly Hills.

Era job-ul ei cu jumătate de normă, în timp ce mergea la audiții. A învățat caligrafie și a ținut un curs pentru clienții magazinului despre această meserie”, a afirmat fostul ei șef.

Citește și: Johnny Depp a vândut pixuri la telefon înainte de a deveni celebru

Pe lângă aceast job, Markle a lucrat și ca caligraf freelancer, scriind invitațiile pentru nunta lui Robin Thicke și Paula Patton, în 2005.

Cred că notițele scrise de mână sunt o artă pierdută. Ideea ca cineva să își facă timă să pună un pix pe o hârtie este foarte specială”, a afirmat ducesa de Sussex.

Este o persoană căreia îi plac cu adevărat aspectele creative ale jobului, căreia îi place să ajute oamenii și căreia îi place să dea viață proiectelor speciale”, a mai spus directorul magazinului despre Meghan.

Citește și: Ce a moștenit prințesa Charlotte de la bunica sa, Diana FOTO

Începând cu luna iulie 2011, Markle a jucat rolul lui Rachel Zane pe USA Network show Costume, care este filmat in Toronto, Ontario. Personajul a început ca un paralegal și în cele din urmă a devenit un avocat. Ea a finalizat filmările pentru cel de-al șaptelea sezon la sfârșitul anului 2017.

În mai 2018, ea a devenit soția Prințului Harry al Marii Britanii și a rneunțat la cariera sa de actriță.

Sursă foto: Hepta

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere