Louis Vuitton – amendă pentru braconaj

De Unica.ro pe

Pe celebrul creator de modă, Patrick Louis Vuitton nu-l ajută banii ori celebritatea, ca să scape de procese şi amenzi usturătoare pentru braconaj sau practici inumane împotriva animalelor.

Justiţia franceză a hotărât să plătească o amendă de 1.300 de euro pentru braconaj, tratamente inumane aplicate amimalelor şi invazie abuziva pe o proprietate privată.

Fiind un mare împătimit de vânătoare, nu a mai ţinut cont că terenul proprietăţii sale are şi vecini, aşa că acesta a alergat să împuşte tot ce i-a ieşit în faţă, de la căprioare şi cerbi, până la veveriţe, iar din dorinţa nebună de a împuşca ceva şi  din neatenţie, a călcat  pe un teritoriu (ce aparţinea unei doamne, o aristocrată franceză) declarat rezervaţie, ocrotit de lege.

Procesul intentat creatorului a căpătat amploare, fiind acuzat şi de faptul că nu pasiunea pentru vânătoare l-ar îndemna să aibă un asemenea comportament, ci dorinţa fără limite de a face din pielea sau blana animalelor diverse piese vestimentare pentru colecţiile sale.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro