Liviu Vârciu, pe mâinile medicilor. „Gluma-i glumă, dar nu-i glumă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 11:23

Liviu Vârciu (40 de ani) este o prezență constantă în mediul online. Recent, Liviu și-a îngrijorat urmăritorii după ce s-a filmat în timp ce un medic îi lua tensiunea. Prezentatorul TV nu a oferit detalii referitoarea la ceea ce l-a determinat să sune Ambulanța, însă.

Liviu Vârciu, pe mâinile medicilor. „Gluma-i glumă, dar nu-i glumă”

„A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă. Cum e?”, spune Liviu Vârciu în timpul filmării. „Tensiunea e bună! E 10 cu 7”, spune apoi medicul de pe Ambulanță. Solistul a avut COVID-19 la sfârșitul anului 2020. „Să fiți sănătoși că e cel mai important și, dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți, să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat!”, a scris prezentatorul TV atunci.

Liviu Vârciu, pe mâinile medicilor. „Gluma-i glumă, dar nu-i glumă”

„Trebuie să știi când să faci COVID-19, nu așa. L-am luat fix de Crăciun. E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare”, a încheiat.

Ulterior, după ce s-a vindecat, Liviu a spus pentru Impact cât de greu s-a recuperat. „Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum”, a spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Liviu Vârciu și Anda Călin își botează fiul. Mezinul cuplului s-a născut în mai 2020

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

Ce a spus Anda Călin despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

„Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, a încheiat atunci.

Liviu și partenera lui de viață, Anda Călin (28 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (3 ani și jumătate) și Liviu Matei (1 an). Artistul mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, dintr-o fostă relație. În septembrie 2021, Anda a spus ce fel de nuntă își doresc ea și Liviu. „Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva, va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât”, a mai declarat Anda, potrivit Spynews.

În mediul online, Anda a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și prezentatorul TV. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a scris Anda Călin pe Instagram. 

„Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost «ce faci nevastă în oraș?». Și i-am spus că «am venit să fiu cu ochii pe el». Și el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Și i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a mai povestit Anda Călin recent.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!