Liviu Vârciu i-a cumpărat fiicei sale un apartament în București: „Am mutat copilul”

De Unica.ro, pe

Liviu Vârciu i-a cumpărat fiicei sale cele mari, Carmina, un apartament în București. Tânăra s-a înscris la Facultatea de Jurnalism, iar tatăl ei este cel care a ajutat-o să se mute în Capitală.

Dacă până în prezent Carmina a locuit cu mama ei în Arad, a venit timpul ca aceasta să fie mai aproape de celebrul ei tată. Tânăra în vârstă de 20 de ani este mândra proprietară a unui apartament cu două camere pe care Liviu Vârciu i l-a achiziționat.

Atât artistul cât și fiica acestuia au postat pe rețelele de socializare mesaje referitoare la apartamentul Carminei.

Liviu Vârciu i-a cumpărat fiicei sale un apartament în București: „Am mutat copilul”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Am mutat copilul”, a spus Vârciu într-un Instastory.

Liviu Vârciu a mers în vizită la Carmina, pe care a lăudat-o pentru felul în care și-a amenajat noua casă.

„Am ajuns acasă. După o grămadă de ore pe drum, de emoții și tot felul de stări, sunt foarte obosită, dar asta nu mă împiedică din a-mi face de lucru. Am fost așteptată de tata cu un buchet superb de trandafiri. Sunt emoționată pentru că ce este aici este al meu. O să dovedesc că am meritat”, a afirmat Carmina.

„Am început un nou capitol în viața mea. M-am mutat singură. Sunt învăluită de emoții frumoase și constructive care mă vor ajuta în multe de acum înainte. Sunt cea mai fericită. Mă simt norocoasă”, a mai scris tânăra pe Instagram.

Carmina nu este singurul copil al lui Liviu Vârciu. Acesta mai are doi copii cu Anda Călin, cu care formează un cuplu din anul 2016. Cuplul mai are o fetiță, Anastasia, de 5 ani, și un băiat, Liviu Matei, de 2 ani.

Sursă foto: instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!