Lidia Buble, adevărul despre relația cu Costi Ioniță

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 septembrie 2020, 15:11

În urmă cu câteva zile, prin presa mondenă au tot apărut zvonuri cum că între Lidia Buble (26 de ani) și Costi Ioniță (52 de ani) are fi ceva mai mult decât o relație profesională. Totul a pornit de la câteva imagini surprinse de paparazzi cu cei doi ținându-se de braț pe străzile Capitalei după ce au fost la un restaurant.

Costi și Lidia se știu din primăvara acestui an, de când au lucrat împreună pentru un proiect muzical. În urma colaborării lor, a a părut piesa “La luna”, dar să fie oare între cei doi și altceva în afară de relația profesională?

Citeşte şi: Dominic Purcell, actorul din „Prison Break”, a pus ochii pe Lidia Buble. Ce se petrece între ei

Artista a decis să lămurească lucrurile și a mărturisit, pe rețelele de socializare, care este adevărul în privința acestor zvonuri. Întrebată de fani, într-o sesiune de Instastories, dacă este cu adevărat împreună cu Costi, Lidia Buble a răspuns în felul următor: „Am văzut articolele din presă. Nu mă gândeam că oamenii mai cred în presă. Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale. Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete. Am văzut că presa scrie multe vrute și nevrute, dar nu este cazul. Sunt solo.”

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Costi Ioniță

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Lidia Buble nu are momentan pe nimeni special în viața ei. După despărțirea de Răzvan Simion  din această vară, cu care a avut o relație de aproape șase ani, artista a decis, deocamdată, să-și focalizeze atenția pe viața profesională.

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!