Dominic Purcell, actorul din „Prison Break”, a pus ochii pe Lidia Buble. Ce se petrece între ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 septembrie 2020, 10:48

Lidia Buble este, de la începutul verii, o femeie liberă și în momentul de față își concentrează toată atenția asupra carierei muzicale. Vedeta lucrează la noi proiecte muzicale și s-a bucurat de curând de o vacanță superbă în Saint-Tropez. În plus, frumoasa cântăreață este mai activă ca niciodată pe rețelele de socializare, familiarizându-și fanii cu tot ceea ce i se întâmplă.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Chair de curând a postat o poză pe pagina sa de Instagram în care își etalează picioarele, cu o pereche de pantofi negri, cu toc cui, la volanul unui Ford Mustang. La o zi după postarea fotografiei, artista a avut parte de un comentariu neașteptat din partea unui actor internațional, Dominic Purcell, celebru pentru rolul personajului Lincoln Burrows în „Prison Break”. „Nice pins” i-a zis actorul, făcând referire, într-o manieră umoristică, la tocurile cui ale artistei. Lidia Buble nu a ezitat să-i răspundă lui Purcell și i-a transmis câteva emoticoane, printre care, unul simboliza un pupic.

Dominic Purcell, actorul din „Prison Break”, a pus ochii pe Lidia Buble. Ce se petrece între ei

Vezi în galeria foto discuția dintre Lidia Buble și Dominic Purcell!

Citeşte şi: Lidia Buble, plină de vânătăi pe brațe și pe picioare. Ce a pățit vedeta

În vârstă de 50 de ani, Dominic Purcell, este un actor englez de origini norvegiană și irlandeză. Purcell activează în SUA și este cunoscut în special pentru rolurile jucate în „John Doe”, „Prison Break” difuzate de Fox și „Dracula din Blade: Trinity”.

Lidia Buble (26 ani) și Răzvan Simion (39 ani) s-au despărțit în iunie 2020, după o relație de aproape 6 ani, intens mediatizată. Zvonurile despărțirii celor doi au apărut încă de la finalul lui 2019, din momentul în care cântăreața și iubitul ei au petrecut sărbătorile separat. Lidia Buble și Răzvan Simion au rămas în relații apropiate, dat fiind că prezentatorul de televiziune este managerul său, însă se pare că între cei doi apropierea este chiar mai mare decât se știa.

Surse foto – Facebook/Instagram/Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!