Lidia Buble, surprinsă la brațul lui Costi Ioniță

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 septembrie 2020, 15:05

Lidia Buble (26 de ani) și Costi Ioniță (42 de ani) au devenit tot mai apropiați în ultima perioadă. După colaborarea muzicală din primăvara acestui an, din care a rezultat piesa “La Luna”, cei doi au păstrat legătura și au fost de curând surprinși, de paparazzi Wowbiz, împreună într-un restaurant din București. Se pare că întâlnirea celor doi a fost mai mult decât una strict profesională, Lidia și Costi fiind mai apropiați ca niciodată.

Citeşte întreaga ştire: Dominic Purcell, actorul din „Prison Break”, a pus ochii pe Lidia Buble. Ce se petrece între ei

Cei doi au plecat de la restaurant împreună, ținându-se de braț, iar destinația finală a fost chiar casa lui Costi. Lidia Buble a avut o ținută extrem de provocatoare care a întors privirile tuturor celor care se aflau în preajma ei – o pereche de pantaloni albi, foarte scurți și mulați pe posteriorul bine lucrat la sală al artistei.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Lidia Buble, surprinsă la brațul lui Costi Ioniță

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia a încercat să-și concentreze atenția mai mult pe viața profesională, lucrând la noi proiecte muzicale. Lidia și Răzvan s-au despărțit în iunie 2020, după o relație de aproape 6 ani. Zvonurile despărțirii celor doi au apărut încă de la finalul lui 2019, din momentul în care cântăreața și iubitul ei au petrecut sărbătorile separat. Cei doi au rămas în relații apropiate, dat fiind că prezentatorul de televiziune este managerul său, însă se pare că între cei doi apropierea este chiar mai mare decât se știa.

Surse foto – FAcebook, captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!