Kamara, eliminat de la „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa, pe

Kamara a fost eliminat din concurs, Andreea Mantea a rămas în competiţie, iar Monica Columbeanu şi Jean de la Craiova, alături de partenerii lor au intrat la duel.
Cea de-a treia editie „Dansez pentru tine” a presupus răsturnări de situaţie, nervi, tensiune, dansuri noi – popular şi cha-cha, un duel câştigat de perechea Andreei Mantea şi în final, un clasament surpriză.

Fără să le fie adus la cunoştiinţă din timp comportamentul recalcitrant, jignirile şi remarcile răutăcioase pe care Kamara le-a adus juriului în timpul repetiţiilor (filmate şi date spre vizionare în timpul emisiunii de vineri), publicul telespectator a votat în favoarea perechii Andreea Mantea – Daniel Lazăr.

Kamara  şi partenera sa, Iulia  Deliu au ieşit din concurs, nu înainte ca jumătatea neagra a trupei „Alb Negru” să fie „taxată” de către juriu cu note mici la proba de dans popular şi catalogată de către Cornel Patrichi drept „prost crescut”.

De două ori consecutiv ameninţată cu ieşirea din competiţie, vinerea viitoare Andreea Mantea nu trebuie să îşi mai facă griji. Notele de 10 primite la proba de folclor le-a asigurat ei şi partenerului său un confortabil loc 3 în clasamentul final.

Din pacate însă, seara de vineri s-a terminat trist pentru Monica Columbeanu şi Andrei Vlad, care, în urma notelor primite, au fost condamnaţi la duel alături de cei care săptămâna trecută se aflau în fruntea clasamentului, Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu.

Greşelile de pe ringul de dans şi implicit punctajul mic obţinut de către perechea Monicăi Columbeanu a avut o mare legătură şi cu tensiunea existentă între cei doi parteneri încă din timpul repetiţiilor dinaintea celei de-a treia ediţii.

Imaginile în care, înfuriată că Andrei nu reuşeşte să prindă anumiţi paşi de cha cha, doamna Columbeanu şi-a catalogat partenerul drept „retardat” -„Dintre noi doi, tu eşti retardatul!”, au surprins neplăcut atat juriul, cât şi publicul telespectator.

La polul opus, dovedind respect şi o bună colaborare, pe primele două poziţii, la egalitate de puncte, se clasează perechile formate din Liviu Virciu şi Ilaria Cherloabă şi Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic, în timp ce punctajul obţinut de Alina Chinie şi Stefan Bamboi i-au plasat pe locul patru.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro