Jojo a fost operată. Ce a pățit actrița

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 05 februarie 2020, 14:15
Jojo a fost operată de urgență. Actrița în vârstă de 38 de ani a ajuns pe masa de operație, iar intervenția chirurgicală a fost un succes. Acum, aceasta se simte perfect și s-a reapucat de sport.

Cătălina Grama, cunoscută publicului sub numele de Jojo, a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei hernii ombilicale.

Potrivit Cancan, această problemă medicală a împiedicat-o în ultima vreme pe soția lui Paul Ipate să mai frecventeze sala de fitness. Însă, după ce s-a recuperat s-a apucat serios de treabă.

M-am apucat destul de serios de sală. Sau măcar îmi imaginez asta. Înainte să mă antrenez cu Eliza mergeam la sală şi făceam tot felul de exerciţii uşoare. Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit. Mai mult decât atât, o să am şi un posterior antrenat! După două naşteri şi multă pauză de sport pentru că am avut hernie ombilicală şi am operat-o după, iată cum începe încet, încet, călătoria mea cu Eliza alături’, a scris Jojo pe Instagram.

Jojo a fost operată. Ce a pățit actrițaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Actrița este mamă a doi copii: Achim, în vârstă de 9 ani, și Zora, de 4 ani.

Ce este hernia ombilicală de care s-a operat Jojo

Hernia ombilicală este o afecțiune des întâlnită și relativ lipsită de pericole. Apare atunci când o parte a intestinului gros trece de peretele abdominal prin spațiul unde trecea cordonul ombilical înainte de naștere. Cei mai afectați sunt copiii, însă se poate manifesta și la adulți.

În timp ce majoritatea herniilor ombilicale se vindecă de la sine, în primii ani de viață, în unele cazuri acestea persistă și trebuie reparate chirurgical dacă apar la adulți.

Potrivit specialiștilor, operația propriu-zisă este o intervenție relativ simplă, ce durează 20-30 minute și este realizată în majoritatea cazurilor cu pacientul sub anestezie totală. Există două moduri de a repara chirurgical o hernie ombilicală: operația deschisă și intervenția cu ajutorul aparatului laparoscopic.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jojo.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!