Jamie Oliver, acuzat de infidelitate de către soția sa

De Oana Savin, pe
Jamie și Jooles Oliver formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, fiind căsătoriți de 18 nai și având împreună cinci copii. Însă, chiar și ei mai sunt zguduiți de acuzații de infidelitate, oricât de ridicole ar fi.

Celebrul bucătar a dezvăluit că soția sa l-a acuzat odată că ar avea o aventură deoarece avea pete verzi pe genunchi.

Însă, nici urmă de ciocniri amoroase pe traseu, petele erau rezultatul a ceva mai blând.

Doamna mea m-a acuzat odată că aș avea o aventură deoarece tot dispăream și apăream cu verdeață pe pantaloni”, a povestit Jamie, citat de Metro.co.uk.

Citește și: Beyonce a dezvăluit că aproape a murit când a născut gemenii

Era sezonul dovleceilor și mergeam pe calea vegetariană”, a eplicat el.

Jamie (43) și Jools (43) sunt iubiți din copilărie. Ei s-au cunoscut la vârsta de 17 ani, în Essex, și s-au căsătorit în anul 2000.

Pe 1 august au împlinit 18 ani de căsătorie, iar Jamie a sărbătorit evenimentul printr-o postare pe Instagram, în care îi mulțumește soției sale că îi este „suflet pereche” și că i-a fost mereu alături.

Cei doi au împreună cinci copii: Poppy Honey Rosie (16), Daisy Boo Pamela (15), Petal Blossom Rainbow (9), Buddy Bear Maurice (7) și River Rocket Blue Dallas (2).

Avem o familie neobișnuit de mare. Dacă este vreodată liniște, și câteodată este – o zi din șapte – mă uit la Jools și ea se uită la mine și este frumos deoarece ne iubim și suntem toți la masă. Dar știm amândoi că suntem la o distanță de 30 de secunde de carnagiu”, a mai spus chef-ul.

Citește și: Actorii Patrick J Adams și Troian Bellisario așteaptă primul lor copil

În prezent, maestrul bucătar își promovează cea de a 26-a carte, Jamie Cooks Italy.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!