Iulia Vântur și Salman Khan, în lacrimi și doliu. Ce s-a întâmplat cuplului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 iulie 2021, 16:20
Iulia Vântur este alături de iubitul ei, Salman Khan, în această perioadă, întrucât actorul este în doliu după ce unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood a murit.

Dilip Kumar, unul dintre cei mai renumiți actori, s-a stins din viață la 98 de ani, după o luptă lungă de ani de zile cu o boală care îl măcina. El a lăsat în spatele său o carieră extraordinară, cu roluri importante în filme precum „Devdas”, „Saudagar”, „Karma” și nu numai.

Salman Khan a părut distrus de această veste tragică – tocmai de aceea, a adus un tribut răposatului pe contul său de Twitter. Acolo a postat o fotografie în care cei doi se aflau împreună, împreună cu un mesaj emoționant, după cum arată Cancan: „Cel mai bun actor pe care cinematografia indiană l-a văzut și-l va cunoaște vreodată! Odihnește-te în pace, Dilip Kumar”.

Citește și: Cum arată Mellina din „Survivor” acum: nimeni nu a mai recunoscut-o

Citește și: Alex Velea, despre începutul relației cu Antonia: „Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”

Citește și: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Citește și: Angelina Jolie și The Weeknd, din nou la același eveniment

Dilip Kumar a fost unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood. Numele său adevărat a fost Yousuf Khan și s-a născut în data de 11 decembrie 1922, la casa lui ancestrală, din zona Qissa Khawani Bazaar din Peshawar din provincia Khyber Pakhtunkhwa, după cum arată România TV.

Iulia Vântur și Salman Khan, în lacrimi și doliu. Ce s-a întâmplat cuplului

Actorul a avut un succes fulminant pe parcursul carierei. Guvernul pakistanez chiar l-a onorat cu distincția „Nishan-e-Imtiaz”, cel mai înalt premiu civil al țării.

Nepotul său, senatorul pakistanez Moshin Aziz, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui: „Legendarul actor indian Dilip Kumar nu a fost doar un actor, ci o instituție, iar oamenii ca el se nasc odată într-un secol. A fost un mare asistent social și a contribuit cu generozitate pentru omenire”.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!