Iulia Albu, reproșuri la adresa Andreei Bălan: „Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy” 

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 28 martie 2019, 17:46
Iulia Albu i-a făcut reproșuri dure Andreei Bălan și a acuzat-o pentru atitudinea adoptată în ultima perioadă, criticând modul în care s-a expus de pe patul de spital.

Andreea Bălan a trecut printr-un adevărat coșmar după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană și, din cauza unor hematoame formate ulterior, a ajuns la operație de două ori până acum. Iulia Albu, cu toate că inițial a declarat că din respect și empatie pentru Andreea Bălan nu va comenta nicio apariție pe blogul său, se pare că și-a schimbat radical părerea: „Și-am încălecat pe-un cal bălan și v-am spus povestea-șa(m)! Andreea Bălan este în tot și toate. A născut, s-a operat din nou, este sănătoasă, este din nou rău, dar totul extrem de glamumumuuu… cu sau fără rost. Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta „André-a”! 

Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată ”poale-n brau” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate. Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare și ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-și pierde viața, că să înțelegem și noi ce anume personal a repus-o în 3 secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieșit deja revista?! Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, cănd te târăști pe hol cu perfuzia după tine și toată lumea te întreabă ce ”aere” (îți) dai! Voi astea care ați născut ca niste „doamne”, cu cezariană, știți despre ce vorbesc.

Iulia Albu, reproșuri la adresa Andreei Bălan: „Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy” 

Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ține la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioșătoare în care o vizitează soțul, că își face timp să se asorteze cu acesta, nu Andreea, niciun bărbat nu este disperat să apăra în 100 de poze pe Instagram cu soția (valabil și pentru Paul Ipate al cărui chin reiese violent din postările agasante ale soției) și pentru TOT ce postezi în general și vei mai posta încă mult timp de acum încolo, căci ce să facem și noi, aceștia care scriem la gazetă… Hai pa! Și fă-te bine căci îmi este dor de ținutele tale BAU!”, – a scris Iulia Albu pe blogul său.

Sursă foto: Instagram, blog Iulia Albu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!