Ioana Băsescu, nuntă în secret la Azuga

De Geo Berciu pe

Zvonurile conform cărora Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, se confirmă.

Ioana Băsescu şi avocatul Radu Pricop s-au căsătorit la Primăria din Azuga, duminică dimineaţă, iar la ceremonie au luat parte preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, părinţii lui Radu Pricop şi naşii celor doi, Raluca şi Dumitru Bucur.

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat că după căsătorie fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie. Pentru a se căsători în staţiunea de munte, cei doi au depus, conform legii, o cerere cu 15 zile înainte, potrivit edilului, citat de Mediafax.

De altfel, presa relata încă de la începutul anului că fata cea mare a preşedintelui, Ioana, a fost cerută în căsătorie în 2013, de Crăciun, de avocatul Radu Pricop, care provine dintr-o familie cunoscută din Suceava, tatăl acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop.

Ioana Băsescu a început să se afişeze împreună cu Radu Petru Pricop, un avocat de 35 de ani, anul trecut, ei participând împreună şi la botezul nepotei ei, Sofia Anais. Se pare că cei doi se cunosc de câţiva ani, însă formează un cuplu de puţin timp.

Ioana a mai fost căsătorită cu Bodo, solistul trupei Proconsul, de care a divorţat în 2006 şi a trăit o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Giovanni Francesco timp de şase ani, cei doi despărţindu-se în 2013.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO