Interviu: Just be, motto-ul lui Tiesto

De Unica.ro, pe

Tiesto este, cu siguranţă, unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi DJi din lume. DJ Mag spune asta, miile de fani de la concerte strigă asta, zecile de mii de ascultători…
… ai show-ului sau radio, Club Life (unde au apărut şi Deepside Deejays), o susţin şi ei. Nu poţi spune trance sau dance fără să spui Tiesto. Nu poţi spune Traffic, Love comes again sau Dance 4 life fără să te treacă fiori şi fără să-ţi aduci aminte de cel puţin un show de-al lui care te-a marcat.

Succesul lui Tiesto se datorează pasiunii lui imense pentru muzică, a modului în care se dedică unei cariere care-l poartă aproape săptămânal dintr-o parte într-alta a lumii şi face toate astea cu zâmbetul pe buze, cu căştile pe urechi şi cu degetele pe sintetizator.

Între toate astea mai are timp să scrie şi pe Twitter şi pe Facebook, făcându-i pe fani fericiţi nu doar cu muzica lui, ci şi cu implicarea lui reală. Asta face din Tiesto unul dintre cei mai iubiţi DJi din lume, care smulge la fiecare show şiruri nesfârşite de aplauze.

Eu am fost incredibil de norocoasă să am ocazia să-i adresez câteva întrebari, nu doar pentru mine, ci şi pentru voi, asa că vă invit să ne bucurăm împreună de răspunsurile lui.

Până la urma, muzica lui Tiesto ne spune, simplu: Just be!

Citeşte un interviu excepţional cu Tiesto pe Monden.Info

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro